Reklama

Reklama

8bitové Vánoce

Trailer 1

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Je to niečo na spôsob Christmas Story pre novú generáciu. Samozrejme nedosahuje to podobných kvalít ale v podstate mám takéto príbehy plné nostalgie a detskej perspektívy rád. A úplne som tomu malému chalanovi rozumel a fandil mu aby získal svoju vytúženú konzolu. Takéto príbehy fakt dokážu človeka vrátiť späť do detstva. A to si cením. 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky stále letí, ale pokud se člověk přenese do své doby a vzpomene si na tu svou vytouženou věc, kterou k Vánocům nikdy nedostal, vřele se ztotožní s Jakem a jeho vytouženou konzolí NES, ač třeba (8 bitovým) hrám nikdy nepropadl. Natočené je to svižně, ale je na tom vidět, že rejža na to tolik peněz neměl a klasikou z ranku Sám doma se 8-Bit Christmas nejspíše nestanou. Musím ale vyzdvihnout závěr, který jak jsem zjistil, leckomu připadal divný, ale mě bez skrupulí dojal. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dle tématu jsem se těšil hodně, ale je to průměrná rodinná mainstreamová komedie, nerdovský faktor téměř žádný. Kluk si sice přeje k Vánocům Nintendo, ale film o hrách skoro vůbec není a s minimem úprav ve scénáři by si mohl přát třeba kolo nebo snowboard. A některé scény a postavy jsou nesnesitelné. _______ fun fact: Steve Zahn je N.P. Harrisovi tak podobný, že jsem si během filmu myslel, že je to Harris v dvojroli s jiným účesem ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to asi o cosi vtipnější a nápaditější. Fantasy to není vůbec (na Kevina taky mluvil ďábelský kotel a nebylo to fantasy), o těch 8-bitech to v podstatě taky není, ale jako rodinná komedie, kdy děcka postupně zjišťují, co je na vánocích to nejdůležitější, je to asi docela ok. Průběh spíše průměrný, vyústění a finální pointa moc pěkná. Neil Patrick Harris s dcerkou mi byli ale daleko sympatičtější, než ta ústřední retro parta. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Fajn retro atmosféra, navíc i s Barneym.. Celé se to točí okolo herních konzolí, což oceňuji. Snad každý kluk měl v dětství nějakou tu ďábelskou krabičku, na které strávil tuny času. Ale nepřináší mi to nic nového, chybí mi tam ta tradiční filmová vánoční atmosféra, nicméně Christmas Eve byl nádherný! Rodinný snímek, který by těm tuzemským natrhl šost, ale jako žánrovka nic extra. 40% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama