Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Brown sní o tom, že se stane slavným bojovníkem proti zločinu v Riverton City. K policii ho ovšem nepřijali a tak se nudí jako ochranka ve výzkumném ústavu Artemuse Bradforda. Objevy tohoto proslulého vědce, který spolupracuje s místní policií na vynálezu policisty-robota, lákají zlotřilého boháče Sanforda Scolexe. Zorganizuje proto noční loupež, při které je doktor Bradford zavražděn. John Brown s maximálním nasazením pronásleduje pachatele, ale jeho vůz vyletí do povětří. Snaživý adept detektivního řemesla leží v nemocnici na hranici mezi životem a smrtí - jeho jedinou nadějí je vynálezcova dcera Brenda, taktéž mimořádně talentovaná vědkyně. Do Brownova polámaného těla voperuje spousty užitečných přístrojů a ze smolařského nekňuby se stává obávaný Inspektor Gadget, lidský stroj na potírání zločinu. Jeho prvním úkolem je záchrana světa před ďábelským Scolexem.

Film z produkce studia Walta Disneye vznikl podle populárního televizního animovaného seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hraná triková groteska bohužel na postarší 10+ diváky pomrkává jen zřídkakdy a ve výsledku je těch necelých 80 minut dost problém vydržet. Vousaté cartoonové předloze se tak nejspíš podobá více, než by pro dobrý (a neotravný) film bylo záhodno. Nicméně Rupert Everett ukazuje pro maniakální přehrávání očividný talent. Slabé ** ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Cha cha cha cha cha cha cha cha ten Dráp je nejsměšnější část filmu: úplně přehrávající, jeho plán nedává smysl ( proč chce vytvořit robotí bojovníky ) a jeho ksicht byl ukázanej ( já myslel že jeho ksicht nemá být vidět, což byla škoda protože vypadá jako ubohý šašek). Zbytek filmu celkem OK i když pár mínusů by se tam ještě našlo. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak toto je už aj pre moje oko trošku moc. Hrozný príbeh, otrasné počítačové efekty, otrasné herecké výkony, absolútne strašné postavy, zvukové efekty, ktoré človek absolútne nechápe a proste všetko na tomto filme je absolútne strašné. Nulová logika, nulová zábava, nič. Prečo teda jedna hviezdička? Tú dávam Michelle Trachtenberg, ktorá si tu zahrala Penny. Jediná herečka, ktorá sa snaží niečo filmu dať. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ale jo, všecky ty udělátka jsou docela zábavný, a to je u tohoto filmu asi všechno, co je nějak zábavný. Je to ten nejhorší neřád co se týká dětských filmů. O ničem, ale hodně barevný, hýřící všemožnýma skákacíma a jinýma věcičkama. Prostě a jednoduše, tenhle film bych si ve sbírce nechával jen kvůli dětem, když bych chtěl s manželkou soukromí. (takže si ho tak za pět deset let nahraju :D) ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně film pro který se Matthew Broderick hodí. Film je určen především mladším divákům, tj. dětem předškolního věku až po první stupeň základní školy... a rodiny s dětmi. Přesto, že je film našlápnutý vizuálními efekty, je založen na jednoduchém ději a vtípcích. Herecké kvality a filmové úspěchy Matthew Brodericka jsou jen o něco menší než Johna Cusacka, který je v jistém aspektu jeho obdobou. Není to jeho herecké umění, ale spíš jeho obličej, který ho prostě zařazuje tam, kde je. Inspektor Gadget (Inspektor "Chytrá věc"", "Věcička", "Blbinka", "Hračka", "Udělátko", "Zařízení") je zkrátka filmem pro malé. Verdikt: 2* a 40 %. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Gadgetmobile je navrhnutý na základe kabrioletu Lincoln Continental z roku 1964 od Brenda Bradforda. (Greenpeacak)
  • Film bol skrátený kvôli kritickým recenziám zo 110 minút na cca 75 minút. (lmartinl)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama