Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Brown sní o tom, že se stane slavným bojovníkem proti zločinu v Riverton City. K policii ho ovšem nepřijali a tak se nudí jako ochranka ve výzkumném ústavu Artemuse Bradforda. Objevy tohoto proslulého vědce, který spolupracuje s místní policií na vynálezu policisty-robota, lákají zlotřilého boháče Sanforda Scolexe. Zorganizuje proto noční loupež, při které je doktor Bradford zavražděn. John Brown s maximálním nasazením pronásleduje pachatele, ale jeho vůz vyletí do povětří. Snaživý adept detektivního řemesla leží v nemocnici na hranici mezi životem a smrtí - jeho jedinou nadějí je vynálezcova dcera Brenda, taktéž mimořádně talentovaná vědkyně. Do Brownova polámaného těla voperuje spousty užitečných přístrojů a ze smolařského nekňuby se stává obávaný Inspektor Gadget, lidský stroj na potírání zločinu. Jeho prvním úkolem je záchrana světa před ďábelským Scolexem.

Film z produkce studia Walta Disneye vznikl podle populárního televizního animovaného seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Povinně kvalitní triky nemohou zamaskovat chatrný děj, který by snad mohl zaujmout malé děti, ale všichni od 14 let výše nad ním nejspíše ohrnou nos. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $97,403,112Tržby Celosvetovo $134,403,112║ umelá otravnosť, kde toho dobrého sa nenájde takmer za mak /15%/ ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Infantilní pokus o film na úrovni. Nemá smysl ho srovnávat s kvalitním comixem, kterému se neblíží snad vůbec ničím. Není to asi největší nuda, jakou si dovedete představit, ale že by někoho zaujal tak, aby zadržoval moč třeba jen půl minuty, se konstatovat nedá. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Matthew Broderick se opravdu snaží, Rupert Everett je jako vždycky vynikající. Každému dávám po hvězdičce. Ale jinak je ten film ubohý, nudný, se spoustou výborných, ale zcela samoúčelných triků. Možná se to nějakému dítěti může líbit, ale to není známka kvality, vezmete-li v úvahu, že se dětem líbí třeba Pokémon nebo Xena, o Troškových pseudopohádkách ani nemluvě. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ale jo, všecky ty udělátka jsou docela zábavný, a to je u tohoto filmu asi všechno, co je nějak zábavný. Je to ten nejhorší neřád co se týká dětských filmů. O ničem, ale hodně barevný, hýřící všemožnýma skákacíma a jinýma věcičkama. Prostě a jednoduše, tenhle film bych si ve sbírce nechával jen kvůli dětem, když bych chtěl s manželkou soukromí. (takže si ho tak za pět deset let nahraju :D) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Už len preto, že pôvodný seriál mám rád. Tragický filmový pokus o prepis animovanej rozprávky, kde chýba snáď všetko: kvallitní herci, humor, poriadna akcia. Jediné, čo mu nechýba je tak infantilita lenže to sa asi za klad považovať nedá. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film dá pořádně zabrat vaším mozkovým závitům. Budete se ptát: "Proč tohle sakra natočili?!" ()

Falko 

všechny recenze uživatele

V tomto pripade suhlasim do poslednej bodky s komentarom uzivatela Bauer. Je to film natoceny len pre detskeho divaka, ktory sa bude s uzasom divat na vsetky tie vizualne efekty, ale pre dospeleho divaka je to moc nudne, esteze to trva len 67 minut bez zaverecnych titulkov. Chcel som si to pozriet len preto, ze pred 18-timi rokmi som tento animovany serial celkom rad pozeraval na rakuskej ORF... 06.10.2008 ______ Matthew Broderick - (policajt John Brown / Inspektor Gadget / Robo Gadget) +++ Rupert Everett - (Sanford Scolex) +++ Joely Fisher - (Brenda Bradford / RoboBrenda) +++ Andy Dick - (Kramer) +++ Hudba: John Debney +++ ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale zfilmované animované seriály, které z dětství miluji mě absolutně zklamou. :: (( asi zákon schválnosti ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ako decko som zbožňoval kreslený seriál, no jeho filmové spracovanie ma nikdy nebavilo. Najmä Matthew Broderick, nech je akýkoľvek sympaťák, sa na tú rolu nehodí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak toto je už aj pre moje oko trošku moc. Hrozný príbeh, otrasné počítačové efekty, otrasné herecké výkony, absolútne strašné postavy, zvukové efekty, ktoré človek absolútne nechápe a proste všetko na tomto filme je absolútne strašné. Nulová logika, nulová zábava, nič. Prečo teda jedna hviezdička? Tú dávam Michelle Trachtenberg, ktorá si tu zahrala Penny. Jediná herečka, ktorá sa snaží niečo filmu dať. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Zda-li existují nějaké filmy, které skutečně nenávidím a pouhá zmínka o nich u mě vyvolá alergickou reakci v podobě červených puchýřů, tak Inspektor Gadget k nim neodmyslitelně patří. Totální brak. Důstojnost pana Brodericka se octla na dně jako sám "film. ()

Reklama

Reklama