Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trevorovy požadavky během sestavování poroty lezou Mickeymu na nervy, a tak si najde překvapivou spojenkyni. Cisco objeví dalšího člověka, co by mohl mít motiv. (Netflix)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to prechádza do veľkých právnych prekáračiek, výber poroty, právnické skulinky a odrby. Ďalšie pot vrdenie, že spravodlivosť sa dosť vyvíja od toho, ako dobrého právnika máte. A teda koľko máte peňazí. Zatiaľ najlepšia časť. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Cachre" s porotcami a sympaticka "kartarka" boli hlavne tahune epizody, ano vo svojej podstate sice malicko naivne, ale fungovali. O cosi lepsia epizodka. Som tiez zvedavy na pripad exmanzelky s tymi filipincami. Hoci ten pripad tvorcovia silne odsuvaju az na okraj. 65% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať už budu zdůvodňovat své hodnocení čímkoliv, faktem prostě je, že se mi na tuto záležitost dobře dívá. A to i přes to, že tentokrát došlo na typickou netflixárnu, když se ze 2 v 1 stalo 3 v 1. Řidička (gender)- splněno, černoška (rasa)- splněno, lesbička (sexuální orientace)- splněno. Jindy bych se nad tím rozčílil, ale tady mi to jaksi nevadí. Dokonce mě to i pobavilo. No, a to už je jasným důkazem toho, že tvůrci musí dělat něco správně. Vážně, bavím se tak dobře, že mi nevadí ani honba za splněním kvót. / Poučení: Je zvláštní, kolik toho má poker společného se spravedlností. 4*+ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama