Reklama

Reklama

Karkulín ze střechy

  • Česko Nejbáječnější Karkulín na světě (více)

Obsahy(1)

Sedmiletý Ben nemá žádné kamarády, ale jednou zaslechne za oknem zvláštní zvuk a do pokoje mu vletí podivný človíček s čudlíkem na břichu a vrtulí na zádech. Karkulín bydlí za komínem na střeše domu, a pořád provádí legrační kousky. I když se vychloubá a všechno sní, stanou se z nich kamarádi. Když se objeví dva pobudové, kteří chtějí chytit UFO, pro oba kamarády začíná velké dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Master19 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené zpracování klasiky Astrid Lindgrenové. Oproti starší hrané verzi je Karkulín o mnoho hezčí. Vizuál je takový osobitý a poetický, hezky se na to kouká. Karkulín je namluven Vlastíkem Zavřelem a tomu se to nadmíru povedlo. Kdo ovšem knížku nezná může být trochu zmaten, protože některé události jsou zmíněny jen zkratkovitě. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Filmu ubližuje ne moc povedená kresba. Pokud jsou postavy v klidu, ještě to relativně jde, jejich pohyb ale spíš připomíná počítačovou hru. Nejošklivější je Karkulín, působí velice úchylně a to přesto, že bonbóny od dětí žebral než aby na ně lákal. Ani se nedivím rodičům, že nechtěli, aby na jejich potomky sahalo něco takového. Jediným kladem u něho zůstávala ta vrtule, v případě potřeby ho bylo aspoň kam kopnout. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbeh o podivnom a totálne nesympatickom chlapíkovi, ktorý okrem toho, že pravidelne navštevuje jednu rodinku, nie v podstate ničím zaujímavý. Chýbalo mi nejaké vysvetlenie, odkiaľ daný chlapík pochádza, prečo má taký samoľúby charakter, pažravé telo a podobne. Lingrenová-neLingrenová - toto je vôbec nevyšlo. Aj keď ani Pipi mi nikdy neprišla ako extra dielo. Naviac, ani tá jednoduchá animácia nebola žiadna kvalita. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Diky dabingu Homera (Vlasta Zavrel) a jeho podobny nenasytnosti a vtipkum, jsem si to fakt uzil a nasmal se :) Asi tomu pomohlo, ze Karkulin tady nebylo dite, ale malej starej burtik. Nemuzu srovnavat s hranou starsi verzi, a tak proste fakt doporucuju! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama