Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond (Pierce Brosnan) překonává všechny limity a vydává se na nezapomenutelnou a vzrušující dobrodružnou jízdu kolem světa! Z temné cely severokorejského vězení až na krásné kubánské pláže zavádí agenta 007 hon na ďábelského zločince, který je odhodlaný rozporcovat svět... a to doslova. Teď je na Bondovi, aby s pomocí smyslné tajné americké agentky (Halle Berry) uložil zločincovy plány k ledu. (PB Publishing)

(více)

Recenze (678)

nula87 

všechny recenze uživatele

Přeplácané, nesoudržné, s pár zoufalýma trikovýma scénama (hlavně ta surf-padák stojí za to), a ani sem tam dobrý vtípek a dynamická vizuální stránka to nemůže zachránit. 2 1/2 ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Dost zly Bond, ale stale mu to vida za 3 :) Hnusne digitalne efekty kazia celu zabavu a pritom to mohlo byt tak "fasa", stacilo dat schopnejsieho rezisera, ktory sa nespolieha iba na samoucelne triky a vie "tocit" film, nie videohru ktora sa ajtak neda hrat! ()

wef 

všechny recenze uživatele

Film s hrozným scénářem od mizerného režiséra (Lee Tamahori). Taková blbost s nudným scénářem se nevidí každý den. Do každého okamžiku filmu se tvůrci snažili vtěsnat nějakou akci, bohužel to však neumí. Ten den, kdy jsem viděl Dnes neumírej, se mi chtělo umřít. A nedivím se, že Pierce Brosnan s Bondem skončil. ()

MarkHoppus 

všechny recenze uživatele

Pierce Brosnan se už předvedl v tom nejlepším světle a je čas jít do důchodu, ne že by mu role Bonda neseděla, právě naopak, ale přeci jen je Brosnan ve věku, kdy by si mohl od takle rychlých akcí dát pokoj a soustředit se na trochu poklidnější dramata. Film je to zase na vysoké úrovni, paradní machrovinky, rychlá akce, auta, holky, ale je to už moc stejný. ()

WarholsC 

všechny recenze uživatele

Některé efekty byly vážně k popukákní (třeba ty při vypadávání z letadla). Brosnanovo obočí je ale pořád stejně uhrančivé. ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Neskutočné. V niektorých momentoch som myslel že pozerám Špionátora. A keď si počas pádu z ľadovca vyrobil padák a potom ho použil ako pascu na náhodného okoloidúceho snežného skútristu, ktorý sa práve v tom čase objavil v pustatine, desiatky kilometrov od základne, neskutočné. ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Túto paródiu na klasické bondovky by mali zakázať. Večné vykrádanie klasických bondoviek tu prepuklo asi prvýkrát naozaj vo veľkom. Niekto síce hovorí, že sa jedná o "poctu" celej sérii s viac ako 40-ročnou tradíciou, ja to však označím inak. Ide totiž o čistú zlodejinu bez štipky invencie. Jedná sa mi hlavne o scenár a výpravu. Samá akcia bez štipky oddychu vtipných hlášok....toto NECHCEM! Brosnanov Bond nemá jednoducho tú pravú charizmu Conneryho a Moora. Pripadá mi strašne umelý. Nedá mi inak ako znovu dať len 2 *. ()

johník 

všechny recenze uživatele

Za Halle Berry, která mi zde vůbec neseděla, divně vypadající efekty, a ucouranou druhou část filmu = 3 hvězdičky, nejhorší bondovka s Brosnanem. Jinak se mi Brosnan v roli agenta se dvěma nulami v jiných filmech celkem zamlouval. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení Brosnana s Bondem a výborná předávka štafetového kolíku. První polovina je staromilsky přesná a dá se říct návrat ke kořenům. Bond opět kouří a užívá si retro výlet na Kubu. Pak příchází zlom a od sufringu na sluneční vlně je to hi-tech zábava a vstup Bonda do nového tisíciletí. Není to nejlepší Bond. A dost možná to je nejhorší brosnenovka, ale je to čirá zábava a díky Brosnanovi je to pořád ten starý Bond. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi z Bondové série líbí snad ze všeho nejméně. Nevím proč, ale tady mi prostě příjde že to nabralo jakýsi vrchol absurdnosti. 2 hvězdy ani o tuk více.. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

Brr tak takhle by to teda vážně nešlo. Je vidět že Brosnan není v podobě Bonda na nové tisíciletí vůbec připraven a není pochyb že Dnes neumírej byl signálem pro střídání stráží na postu jedničky. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Je vlastně hustý, jak jen čtyři roky po tomhle paskvilu přišlo studio s totálně syrovým a skvěle rebrandovaným novým Bondem. Dnes neumírej je spolu s Mooreovou Octopussy jednoznačně nejhorší bondovka. Je to velmi dlouhé, má to naprosto odpudivý CGI vizuál, kdy islandské lokace jsou určitě natáčené v nějakém hangáru před green screenem, což je vtipné, protože i to tak vypadá, že je to natáčené v nějakém hangáru před green screenem. První půlka ještě ujde, ve výsledku ale sotva 3* ()

BadAs 

všechny recenze uživatele

jeden z nejlepších bondu .-) velmi akční,samej for a nenudí.-) a zkvělý zaporák tobey stephens .-) co víc si u bonda přát..hlavně už ne žádnyho sama mandese a craiga jako kecala .-) akční role mu jde daleko lepe .-) ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Když vidím to celkový hodnocení a komentáře některých níže hodnotících uživatelů, tak mám skoro pocit, že jsem snad viděl úplně jinej film. Pro mě je Die Another Day Brosnanova druhá nejvydařenější bodnovka po GoldenEye, dokonce mě tu ani tolik nesral. Možná jsem si ale prostě už zvyknul. A možná jsem si už taky příliš zvyknnul na digitální akci, díry v zápletkách a přepálené honičky. Nebo se to prostě jen tentokrát podařilo udělat tak, že mi výjimečně nic z těch věcí nevadilo a celou stopáž jsem se skvěle bavil. A víc už od bondovek nečekám a vlastně ani nechci. 9/10 ()

henrycruel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se film zdál být docela v pohodě, jenže postupně začal ztrácet šťávu a nudit. Navíc ty strašné triky a celkové filmové nesrovnalosti ke spokojenosti rozhodně nepřidají... Škoda že se Brosnan s rolí agenta 007 rozloučil zrovna tímto snímkem! ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Toto je první bondovka co jsem zhlédl. Film má spoustu zvratů a překvapení, obsazení Pierce Brosnana jako Bonda byl vynikající tah, ale dívat se na tento snímek jednou za pět dnů bych asi nemohl, stačí mi jednou, film je také podle mě moc dlouhý, ale jinak dobrá bondovka. ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

To neustálý deklamování názvů minulých bondovek během filmu mi tak neskutečně lezlo na nervy, že to radši nebudu hodnotit, protože bych asi nebyl objektivní. ()

Související novinky

Kdy se vrátí James Bond?

Kdy se vrátí James Bond?

25.07.2017

Produkční společnost MGM začala po Spectre přehodnocovat budoucnost Jamese Bonda. Místo rychlého pokračování přišly 2 roky čekání, během nichž se objevily drby o odchodu Daniela Craiga, návratu… (více)

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

26.11.2011

Produkce nové bondovky Skyfall konečně odtajnila, koho bude hrát dávno obsazený Ben Whishaw, jehož proslavila role Grenouilla v Parfému: Příběhu vraha. A je to docela překvapení: jde o roli Q,… (více)

Závod smrti s Jasonem Stathamem

Závod smrti s Jasonem Stathamem

26.04.2007

Když notorický béčkař Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Vetřelec vs. Predátor) nedávno nečekaně zdrhnul z připravované adaptace hororové videohry Castlevania, důvod byl nasnadě: producentské duo… (více)

Reklama

Reklama