Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedno z nejmenších městeček v Novém Mexiku je zachváceno pandemií neznámého původu. Místní zvěrolékařka doktorka Greenová jen tuší, že kořeny celé epidemie lze hledat u koní, z nichž se pak nemoc přenáší na člověka, ale rozhodně nemá nejmenší ponětí, co s nastalou krizovou situací dělat. Proto je po dohodě s místními autoritami povolána armáda, která celou oblast neprodyšně uzavře do karantény a převezme nad ní správu. A obyvatelům komunity zbývá už jen hádat, co se to kolem vlastně děje. Jde snad o nějaké vládní spiknutí? A kde se vlastně záhadný virus vzal? Pomoc z venku nepřichází, a proto musí veterinářka a její blízcí začít pátrat na vlastní pěst. A čas se nemilosrdně krátí. Napínavý thriller natočil v roce 2008 režisér Jason Connery, syn legendárního oscarového skotského hereckého giganta Seana Conneryho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý scifi thriller, kterým si Jason Connery rozhodně své renomé moc nepozvedl. Dalo by se mu vyčíst snad všechno. Asi nejvíc mě však ubíjela jeho znuděná rovnoměrnost, kdy se tvůrce sice snažil zaujmout zápletkou točící se kolem smrtícího viru, který během krátké chvíle zabíjí jak lidi, tak zvířata, ale chyběla mi k tomu potřebná atmosféra. Tu aby tu divák pohledal. Spíš mi to místy připomínalo nevydařenou parodii na podobné kousky (svou myšlenkou), leč absolutně nedotaženou do zdárného konce. Divák místo aby se zažral do děje, musí bojovat spíše s tím, aby u toho neusnul. ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z námětů , které Amerikáni rádi točí - katastrofická epidemie . A opět , jak je to obvyklé , řešení a záchranu přináší vnadná baba . V tomto případě veterinářka . Podívejte se jen v případě, že širokodaleko nebude nic jiného k mání . ()

Reklama

NoFiction odpad!

všechny recenze uživatele

Jedná se o skutečně lacině natočený tv film. Bežte se raději projít do přírody, než strávite 90min. absolutní nudy. ()

sue2008 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! nedávám často...ale tohle si nic jiného nezaslouží. Neberte mě špatně, katastrofické snímky jsou můj koníček a ty epidemické obzvlášť. Nevadí mi šílené, kýčovité, přitažené za vlasy, naprosto nereální...atd. ale tohle je nuda, naprosto ubíjející nuda a k tomu s nesympatickými hrdiny. Opravdu jsem na filmu nenašla nic, za co by si zasloužil aspoň tu 1 hvězičku ()

Virusman666 

všechny recenze uživatele

Mám tenhle typ filmů moc rád, proto se mi nepíše lehce, že se tento doopravdy nepovedl... Na rozdíl od "sue2008" jsem ale jedno velké plus na filmu našel - není to ruská sračka, proto ta jedna hvězdička... ()

Zajímavosti (1)

  • Jason Connery v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama