Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Johnny Bolt se s týmem pochybných superpadouchů chystá na svůj poslední džob – chce okrást krutého zločineckého bosse, který má zvláštní schopnosti. To nemůže nevyjít. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (8)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Původně sem chtěl dát tři a to hlavně kvůli Kenjirovi, ale ty dvě dávám, protože seriál vlastně nemá nic velkého. Akce neni žádné terno, loupeže sou až moc jednoduchý a záporáci, si tak nějak nechávají srát na hlavu. A přestože Kenjiro je super, tak jeho postava je ztělesněním nepoučitelného blba, který všechno posere a přesto dostává další šance, aby pak dostal další šanci. Seriál sice má pár fajn momentů, jako je záchrana TK a ta rivalita mezi Gladiátorem a Praetorianem, mohla být docela dobře využita, ale v tomhle směru tvůrci promrhali šanci, na slušnou příběhovou linku. A navíc hlavní banda superpadouchů, má do padouchů daleko, sou vícemě neškodní a spíše takový laciní, schopnosti mají docela vpohodě, ale titul padouši si rozhodně nezaslouží. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Tak strašne moc zaujímavý svet, až ma začína mrzieť to fiasko s hraným Jupiterom. Rád by som aby Netflix v tomto svete pokračoval, a všetky zlolotri ako aj klaďasi dostali ešte jednu, a kľudne animovanú šancu. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Druhý Netflix seriál s předlohou od Marka Millara, dokonce ze stejného světa jako Jupiter’s Legacy (objeví se tu některé z hlavních postav včetně Utopiana) a opět to tak nějak není ono. Sice se tu s tím zase nikdo moc nemazlí a místy je to sympaticky drsné a syrové, ale po stránce příběhové mi to přijde obdobně fádní a občas i trochu zmatené a pitomé, kdy většina překvapení příliš nepřekvapuje, emoce na mě nijak extra silně nepůsobí a hlavním postavám jsem začal fandit asi až na začátku posledního heistu, který ale nepůsobil ani z poloviny tak zajímavě a promyšleně, jak jsem na finále očekával, nebo si přál. Občas mi v uších i trošku drhly některé dialogy a scény, které měly působit silně, ale mě přišli v ten moment divné. Původně jsem chtěl vidět něco jako Dannyho Superparťáky a posledních pár dílů mi to i trochu splnilo a vlastně se mi asi i líbilo to celkové budování vztahů a snaha o vykreslení zdejšího prostředí lidí s nadlidskými schopnostmi z odvrácené strany. I k některým charakterům (především asi k hlavní dvojici a Carminovi) jsem si postupně trochu vybudoval vztah, a dokonce i ta romantika tu na mě sem tam jakž takž fungovala… Ale zásadní otázky k nějakému výslednému zhodnocení tu pro mě jsou – Viděl jsem vlastně něco, co mě zasáhlo, co ve mně zůstane, na co si i za měsíc vzpomenu? Byl to seriál, který by ve mně vyvolal touhu vědět o tomhle světě a jeho postavách ještě něco víc? Mám chuť se na to podívat v brzké době znovu? Na většinu otázek si odpovídám „spíš NE“, takže i přes některé nesporné klady si ode mě Supergrázlové víc jak průměrných 5,5/10 neodnesou. ()

Updated_Cake odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že se mi dlouho nestalo, že by na mě něco udělalo tak špatný dojem, že bych to musel dropnout po prvních epizodách, i tak se ale stalo. Pravděpodobně to je jen můj osobní konflikt, těžko říct, každopádně anime mě absolutně neoslovilo. Prapodivná animace a styl, který je říznutý jakoby americkým stylem, mě absolutně neoslovily a spíše byly prvním velkým důvodem, proč to dál nesledovat. Dalším byl neskutečně nudný a generický začátek, který by si vycucal z prstu dnes už prakticky kdokoliv. A v neposlední řadě to byly dialogy, které se mi zdály neskutečně prázdné a nezajímavé. Když to sečtu, tak mě to unudilo málem k smrti. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy. Toto mali natočiť v hranej podobe a potom tretia séria by bola stretom dobrých a zlých vo väčšom, napriek tomu, že aj tu sa mihli. To spracovanie nebolo najlepšie a to, že úplne uťali akúkoľvek možnosť pokračovania Jupiter´s Legacy, tak tým ma totálne nasrali. Charakter Gladiatora a Praetoriana bol skvele spracovaný, ale fakt by si želal reálne filmové spracovanie ála The Boys. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama