Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi

(TV film)
  • Velká Británie Inspector Lynley Mysteries: Chinese Walls (více)

Obsahy(1)

Inšpektor Lynley (Nathaniel Parker) a seržantka Haversová (Sharon Small) je dvojica, ktorá má neobyčajné danosti navzájom sa takmer dokonalo dopĺňať. Lord Lynley so skvelým vzdelaním a honosným pôvodom má nos na akékoľvek zákulisné intrigy a seržantka Haversová, pochádzajúca z ťažkých sociálnych pomerov, má pre zmenu nos na ľudí. A aj keď na prvý pohľad sa zdá, že tým dvom to nemôže klapať za žiadnu cenu, pravdou je presný opak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

klima777 

všechny recenze uživatele

Solidní cyklus s velmi dobrým Nathanielem Parkerem, k jehož umírněnému a civilnímu hereckému projevu chovám značné sympatie. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s vyšetrovaním inšpektora Lynleyho dopadlo nad očakávania. Veľmi slušná kriminálka, ktorá dodržiava pravidlá starej školy a aj bez výraznejších technických, či iných vychytávok si dokáže diváka omotať hlavne svojim poirotovským typom prípadu, zločinu a následného vyšetrovania. Atmosféra je dobrá, námet príjemne prekvapil a spracovanie drží krok dokonca aj so seriálmi vyššej úrovne. 80%. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších a nejzajímavějších dílů, přesto jsem zrovna od Čínských zdí čekal klidně i víc. Ale moc se líbí linka Lynleyho a navrátivší se Helen (aneb pověstné znovunalezení štěstí před koncem) a neuvěřitelná chemie Lynleyho a Haversové se taky díl od dílu neustále zvětšuje. A samozřejmě, samotný případ taky stojí za to (poslední dobou to nejspíš píšu moc často, ale je to prostě tak), snad jen to tempo je místy příliš pomalé, ale to je jen detail a k britským detektivkám to tak nějak patří. 75%. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama