Reklama

Reklama

Milostný příběh s prvky komedie, který vznikl v roce 1994 a je přesně tím, čím se zdá být: Nenáročnou melodramatickou historkou o osudové lásce, ve které nechybí žádný s obvyklých prvků, ať už je to moudrá stařenka, nebo neštěstí, které jednoho z milenců upoutá na lůžko. Také je to ovšem nový, v pořadí již druhý remake stejnojmenného filmu z roku 1939. Tehdy film natočil režisér Leo McCarey, který ho v roce 1957 natočil ještě jednou s Cary Grantem a Deborah Kerrovou. Tentokrát je v hlavní roli Warren Beatty, který je současně také producentem a spoluscénáristou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

ferika 

všechny recenze uživatele

Anette Benning je typ zien, ktorym by som odpustil i vrazdu (pokial by som sam nebol cielovy objekt :) Tato uloha jej sadla a mna napada porovnanie s Audrey Hepburn (dalsia z mojich srdcoviek) vo filme "Odpolední láska / Ariane". Aj vekovy rozdiel protagonistov je velmi priblizne porovnatelny. Milucke! ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Ač se této sortě filmů vyhýbám jak čert křízi, v tomto případě můj odpor prolomilo obsazení stařičké Katharine Hepburn, na kterou jsem byla zvědavá, a také Annete Bening, jejíž herecký projev mám docela ráda. Mužský protějšek Annette, Warren Beatty, na mě bohužel působil tak odpudivě a necharismaticky (problém mnoha týpků z 80l.), že bych ho nevzala na milost ani kdyby se stavěl na hlavu a podával oskarový herecký výkon - s ohledem na slátaný sladkobolný příběh jsem to pak už ale ani neřešila, protože se v něm Warren stejně ztratil. Až na hezky natočený závěr, ve kterém je cíti takové zvláštní napětí - i když člověk samozřejmě tuší jak to celé dopadne, mě film příliš nebavil. ()

Reklama

r007 

všechny recenze uživatele

Na poprvé hezký film, ale jen do té doby, než jsem viděla stejný příběh s Cary Grantem. Ne že by Warren Beatty nebyl ten typ, do kterého se snadno zamilujete, ale proč proboha točit něco, co už kdysi někdo natočil a bylo to naprosto dokonalé ? A ještě ke všemu s téměř identickými dialogy ? Že by si ten někdo myslel, že na staré filmy se už nikdo dívat nebude? To se teda šeredně spletl...A mít ambice srovnávat se s Cary Grantem...to je teda sebevědomí ! .Mám ráda Warrena i Annette a moc jim to spolu slušelo, ale příště bych prosila jiný příběh.... ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Nic pro mě. Únavné, předvídatelné a kýčovité. Dřív mě hodně bavilo, sledovat romantické filmy. Snila jsem si u nich, představovala si v hlavních ženských úlohách sama sebe, jak potkám svou lásku. Bavilo mě sledovat takzvané jiskření mezi páry, bavilo mě s nimi prožívat jejich milostná vzplanutí a láskyplné příběhy. Jenže to mě nějak omrzelo. Přejedla jsem se toho a už to nechci ani vidět. Nebo jsem možná trochu chytřejší, těžko říct. Ale teď už je to pro mě něco úplně jiného. Přijde mi to často trapné, slabé, nezáživné. Strašně umělé, bezcílné. Bez jakékoli myšlenky. A tenhle zvlášť, prvoplánová speudoromantika, zapadající slunce, svíčky, hromada sentimentu, završené vánočním klišé, blé. Nuda bez nápadu. Nebavila mě ani Annette, ani Warren. Nebyla jsem dojatá, ani překvapená. Jenom znuděná, a znechucená Hollywoodskou nevynalézavostí. A Remake je podle mě sama od sebe zbytečná věc. Zvlášť na už jednou společností uznané filmy. Celé tohle byla čistá zbytečnost. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Romantický film o přenesení vyznání skutečné lásky na plátno. Moc to oběma manželům sluší, je vidět jak si osudové setkání užívali, snad jim to pořád stejně krásně klape. Jinak slaďárna až k rozpuštění. Moc se mi líbila závěrečná scéna, čekala jsem jak se Warren scénaristicky popasuje s klišovitým shledáním. A popasoval, moc hezky se nenápadně dobral vysvětlení a pravdy přes zdánlivě nepodstatný obraz... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama