Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (139)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Co do vztahů v rámci posádky hrozně hřejivé a pozitivní! Alespoň několik prvních dílů, než se začne hrát na vážnější notu, a začne dominovat trochu ukecanej cringe se scénáristickými loopholes. ___ Kdyby člověk dovedl do důsledku seriálem prezentovaný hodnotový žebříček, jsou hlavní hrdinové v podstatě dost sobeckými lidmi, kteří se řídí striktně pocity a sny a svými preferencemi, což odmítají jakkoliv racionálně filtrovat. Staví sebe nebo své blízké nadevše, čímž v důsledku ohrožují a v některých případech pravděpodobně také ukončují životy tu své, tu svých blízkých a skoro vždy kompletně nezúčastněných bytostí. Ale máme je mít rádi, protože jsou super, takže to radši do důsledku dovádět nebudu. Třeba u Miazakiho ale takovou filtrací procházet nemusím. ___ Pro tu vnitřní hodnotovou nekonzistentnost a pendlování mezi dětinskostí a dospělostí si ale říkám, jestli není anime přeci jen lepší formát než hraný film. Nic, jsem starej a nudnej, sry. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v první polovině a obecně v akčních a nějak jinak dobrodružných scénách našlapaná, zábavná a nápaditá fantasy jízda která funguje jak má (mangu ani anime neznám). Horší je to nicméně v momentech kdy dochází na drama a emoce (a že jich ve druhé polovině je). Tam One piece ztrácí tempo, padá mu řetěz častěji než by si divák přál a nezachrání to ani přehnaně pozitivní Jirka Mádl v hlavní roli. Tak jako tak jde ale o velmi příjemné překvapení, které mě zprvu málem úplně minulo. A to by byla škoda....75% ()

Reklama

seko0408 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze o One Piece uz pocul kazdy, ale len malo kto sa rozhodne sledovat anime ktore ma cez 1000 casti. Tesil som sa na tento pocin, ale zaroven som si od toho nic nesluboval. Som rad ze netflix mnohych (vratane mna) prekvapil. Mozme si byt isty, ze z tohto uspechu vytazi maximum a natiahne seriu donekonecna a este dalej :D Zostava nam verit ze si dalsie serie udrzia kvalitu. Za mna teda velmi pekny dobrodruzny vtipny aj napinavy serial ktory rozhodne odporucam :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JÁ SE SVÝHO SNU NIKDY NEVZDÁM! VYRAZÍM DO VELKÉHO PÁSU, NAJDU VELKÝ POKLAD A STANU SE KRÁLEM PIRÁTŮ! …“ Po parádním prvním dílu přišlo malý vystřízlivění, který ovšem při zralý úvaze… hele, kolik parádních fantasy se dá takhle vidět? No tak vidíš… Místy je to dost dětský, naštěstí místy i dost drsný – ale přece jen to nechce překročit „krvavou“ hranici přístupnosti. Já to beru – dobrej seroš o rodině, přátelství, cti a (hlavně) snech! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je hranou adaptací stejnojmenné „mangy“ kterou vytvořil Eiičiró Oda. Její první kapitola vyšla v roce 1997. Stala se nejprodávanější mangou na světě. (dnes cca 480 milionů výtisků). 2.) Sám autor má nad seriálem „kreativní“ dohled. 3.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

One Piece je skvělou volbou pro fanoušky dobrodružství, akce a přátelství. Sledujete příběh skupiny pirátů v čele s kapitánem Luffym, kteří hledají legendární poklad známý jako One Piece. Tato série je plná pozitivního ducha, odhodlání a přátelství, a v průběhu příběhu se vytvářejí silné vazby mezi postavami. Navíc má skvělé akční scény a vtipné momenty, což ji dělá zábavnou volbou pro širokou škálu diváků. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Během Rogerovy (Michael Dorman) popravy je vidět zezadu Monkey D. Dragon a jeho ikonický zelený plášť, mladý Mihawk (Theo Le Ray), mladý Shanks (Matt Herrington) a mladý Smoker (Matthew Leck). Později je u pobřeží vidět i Mihawkova loď. Ještě docela vpravo je v jednom záběru vidět Buggy, tedy jeho modré vlasy a černý šátek. (KaraMikesova)
  • Když Luffy (Iñaki Godoy) slíbí, že Zeffovi (Craig Fairbrass) zaplatí útratu z pokladu, který později najde, odkazuje tím na scénu z první kapitoly mangy, kdy si ještě malý kluk vysomroval jídlo zdarma v baru u Makino (Kathleen Stephens). (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama