Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Megan Pierceová se má vdávat, ale rozhodí ji žena, kterou kdysi znala. Pohřešuje se další člověk a detektivu Broomeovi to připomíná starší nevyřešený případ. (Netflix)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot príliš nepresvedčil, ale istý koeficient namotávky tam je. Samozrejme ide o to, ako sa dva príbehy, dve záhady, vzájomne prepoja a aké úlohy v nich budú predstavovať všetci hrdinovia. Väčším problémom je pre mňa prostredie, ktoré mi nepripadá bohvieako atmosférické, ale to sa môže časom zmeniť. ()

Marykus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku natažené, ale za to kvalitně zpracované. Námět, podle mě, prostě nebyl nic moc - nic nového ani revolučního. Zachránil to až pak dobře napsaný scénář a produkce obecně. Herci nijak filmu neuškodili, ale ani to nijak nadprůměrně neposunuli aby se toto za mě dostalo na 4*. Ovšem, kdyby toto byl trošku delší film, pocity a následné hodnocení diváka by asi byly jinačí. Dalo by se to podle mě nacpat do 150 minut a v tom případě by napětí připomínalo Gone Girl, ale nějak moc se to prostě roztáhlo. Člověk by Stay Close rád sloupl jako jedno sousto, jenže málokdo si najde čas celý den. A to za mě nebylo dobře. Místama jsem se nudil víc, než bych chtěl. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě dobrá první epizoda, která uvádí do děje a přitom celou dobu baví. Otázek je spousta a já se těším na odpovědi. Trochu mě tam zaráží Armitage,  protože se mi v hlavě motá s postavou, kterou hrál v The stranger a ta jeho image tady mi prostě nesedí a nevěřím ji. Ale co není, může být. Já jsem spokojená. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama