Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ZÁPAS je romantická komedie ze současnosti, která je zasazená do překrásných scenérií Skotské vysočiny. Wullie Smith (Max Beesley) měl vždycky slabost pro jednu z místních dívek, Rosemary Bailey (Laura Fraser). Ta se po pěti letech vrací zpět do malé vesnice Inverdoune a Wullie je rozhodnut ji získat. Chce však také pomoci svým kamarádům z hospůdky Benny´s Bar, aby ve fotbalovém zápase porazili tým, který se schází v konkurenčním pohostinství L´Bistro. Letošní vítěz totiž získá zvláštní cenu � poražený tým bude muset svou hospodu zavřít. Pro Wullieho je tedy v sázce vše: nejenže má Benny´s Bar na svém kontě již 99 proher, ale i Rosemary plánuje vydat se za prací do velkoměsta. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prvy film od uplne neznameho rezisera Micka Davisa, a hned Pruser. Tetda tak slabu romanticku komediu som dlho nevidel. neholdujem roamntickym komediam a romantike, len ... ako hororovy funda viem, ze lezu na mozog a je treba si oddychnut. No, ale toto bola bieda, rezisersky zle natocene, dialogy su len vatovo plane plky, po polhodine som nevedel, o com to bolo. Film je pravom zabudnuty ...... 30 % ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Fotbal, Skotsko a klišé příběh. Průměrná fotbalová komedie kde od první minuty člověk ví, jak to dopadne. Parta kámošů z baru, jeden prachatej slizoun a nenaplněná láska dvou mladejch lidí. Na druhou stranu skotskej akcent, humorný situace, happy end, skotská krajina a film co neni náročnej na přemejšlení. Já si to docela užil a jako fanda do jakýhokoli ostrovskýho akcentu dávám 3*. Šlo to natočit líp, to jo..ale co už, jde to i takhle. ()

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Film plný podivných postaviček... např. věčně opilý pilot, který se zamiluje do bývalé manželky od místního mlíkaře, která se s ním rozvedla, protože všude chodí s krávou; chlápek co opravuje úplně všechno od aut po housle; zhrzený slavný fotbalista, který samozřejmě nechce fotbal hrát; majitel Bennyho baru, který je zároveň i trenérem, ten ale umře ještě před zápasem a pomalu se dostáváme k hlavní zápletce filmu a to sice, že se hraje fotbalový zápas o hospodu, jenže není trenér... je jen týpek, který má UFV (aneb úplné fotbalové vzdělání), ale sám fotbal hrát nemůže, protože má "nemocnou" nohu... No je tu dost mimoběžných zápletek, ale už na začátku je každému jasné jak to dopadne... když prohráli devětadevadesátkrát tak prohrají i po sté :D:D ztratí hospodu tu zbourají a bude z ní parkoviště... asi ne, cooo?? No.. spráááávně, asi ne... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sračka na kterou jsem se fakt docela těšil, protože název jasně naznačoval o čem v něm půjde. Jenže nakonec se z toho vyklubala neskutečně debilní záležitost, ve které fotbal zas tak ani neúřadoval a celkově film naprosto o ničem. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama