Reklama

Reklama

Naprosto dokonalé

(seriál)
  • Velká Británie Absolutely Fabulous
Velká Británie, (1992–2012), 20 h 40 min (Minutáž: 25–55 min)

Hrají:

Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, Jane Horrocks, Dawn French, Idris Elba, Natascha McElhone, Nathan Lee Graham, Orla Brady, Deborah Harry (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(39)

Je jim sice přes čtyřicet, ale jejich okolí se často nestačí divit tomu, co je napadne. Jennifer Saunders a Joanna Lumley v úžasně zábavném komediálním seriálu o němž diváci i kritici soudí, že existují jen dvě slova, která ho vystihují: „Naprosto dokonalé!“.  Autorkou seriálu Naprosto dokonalé, který získal 14 ocenění, včetně dvou cen Britské akademie a dvou Emmy, je Jennifer Saunders, která si v něm zahrála také hlavní roli - Edinu, praštěnou odbornici na styk s veřejností, která je posedlá tím, že musí držet krok s dobou. Její nejlepší kamarádka Patsy (s úžasnou vervou ji hraje Joanna Lumley) je módní redaktorka časopisu, která má slabost pro prášky a pro mladé muže. Když vzpomínají na mládí, Edina své přítelkyni připomene: „Chodívala jsi přece s Keithem Moonem, ne?“ „No, jednou jsem se pod ním probudila,“ vzpomene si Patsy matně. A také se připravte na Saffy (Julia Sawalha), což je Edinina odbojná a ultra „přímočará“ dospívající dcera, neustále diskutující o kritickém myšlení, což její požitkářská matka komentuje se značným znechucením. A pak je tu paní matka (June Whitfield). Matka Ediny - skutečný enfant terrible rodiny - je velmi excentrická dáma, která svou dceru dokáže vytočit do nepříčetnosti. Diváci i kritici souhlasí s tím, že existují jen dvě slova, jež tento úžasně zábavný komediální seriál vystihují: „Naprosto dokonalé!“ (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele easaque k tomuto seriálu (1)

Naprosto dokonalé (1992) 

-5* téměř dokonalý seriál o praštěných nerozlučných kamarádkách, kterým k životu stačí kamión cigaret a bezedná láhev s nerozbitnými sklenicemi a samozřejmě obrovský šatník s novými oblečky. Bláznivé životní peripetie plné britského sarkastického humoru, absurdních situací a pletichaření - to vše vkusně zabalené v každém díle s nezapomenutelnými s vedlejšími roličkami. Někdy dokonalé a někdy slabší, přesto 5 hvězd si zaslouží. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama