Reklama

Reklama

L'Appartement des filles

  • Itálie L'appartamento delle ragazze

Tibère je šarmantní mladý muž, jehož obživou je vytipovávání letušek vhodných k pašování zásilek zlata do Bombaje. A protože každá práce má být především zábavou, Tibère si dívky obstarává tím nejpříjemnějším možným způsobem – s pomocí nablýskaného sporťáku, pasujících tmavých brýlí a neuvěřitelné historky o nebezpečném koníčku, je balí. Jelikož o sobě od začátku říká pravdu, žádná z dívek mu samozřejmě nevěří. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Našláplá krimi komedie, které chybí (třeba jen) maličká porce erotiky. Tři letušky v nádherném hotelovém apartmá, bestarostnost. Začátek je zábavnější, a určitě si všimněte velmi originálních úvodních titulků, hlášených letištním rozhlasem (skvělý nápad), závěr už přeci jen těžkopádnější, jakoby scénář podle románu Jacques Roberta nevěděl kudy z toho ven. Kolik jen známe filmů z francouzské Riviéry, kabriolety svištící zatáčkami v kopcích nedaleko Nice.... Funguje to i tady, dokonce černobíle. Tip na filmový klub ČT. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komédia s kriminálnou zápletkou by mala mať oveľa väčší potenciál, než predviedol tento film. Síce sa to rozbehne dobre a záver je na rozdiel od dialógov v izbách letušiek v strednej časti atraktívny, výsledok je priemerný. Herecké obsadenie je v pohode, ale žiadny z hercov nedokáže dať filmu francúzsky šarm a ľahkosť. Štvrtý komentár a tretie hodnotenie. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že titulky hlášené letištním rozhlasem byly jednou z mála zajímavých věcí, kterými mě film zaujal. Pak totiž následuje část, která se odehrává především v hotelu letušek. Tato pasáž je neuvěřitelně statická, při jejím sledování mě nedokázaly rozptýlit ani půvaby krásných letušek, ani jejich divadýlko pro přítomné pány, ani jejich nudné rozhovory týkající se toho, která z nich nakonec s Tibérem pojede. Po polovině film přeci jen trochu nabere na obrátkách, děj se přesune víc mimo hotel a nabere na dynamice a vyvrcholí závěrečnou honičkou. Filmu se navíc musí nechat, že Jean Dalve pro něj složil moc pěknou hudbu. 50% ()

Reklama

Reklama