Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá hraběnka je varována, že pokud věnuje vzácný obraz jako první cenu v hudební soutěži, tak zemře. Obraz je ukraden, hraběnka zavražděna, její neteř (Sylva Koscina) unesena a policie zůstává z úmrtí bezradná. (Karlos80)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Raritní, zcela zapomenuté, temné giallo, natočené ve velmi omezeném rozpočtu. Amatérská výroba se tu podepisuje především na špatné technické kvalitě (obraz, zvuk, osvětlení), jinak čistě rutinní a nestylová záležitost, místy velmi ledabyle zpracována (námět: dědictví, drogy, vydíraní atd), film bez atmosféry a tempa, ale jak už to u podobných filmů bývá s množstvím povinné nahoty, kouskem lesbické lásky, zabijákem v černých rukavicích atd, atd. Mrtvých tu moc není, násilí není grafické, herecké obsazení bylo ale dobré, především pak Koscina. Jeden z posledních filmů známé euro-herečky Kristy Nell, která za rok zemřela, bohužel nevím na co, nebo jak. Konec trochu v duchu italských policejních filmů (tzv poliziesco). Výbuch docela ušel. Ještě že těch 70.minut uteklo jako voda a ani vás to moc nebude unavovat:-) Slabší průměr. Jen pro fandy. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Zábavný mix gialla a poliziotteschi, film je krátký, děj svižný a jaksepatří zamotaný, hezké ženy, dobrá hudba, prostě pohoda. ()

Reklama

Reklama