Reklama

Reklama

DREAM TEAM – Mistři dílny

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2022, 71 min

Obsahy(1)

Originální zábavná reality show, ve které najdeme nejšikovnějšího Čecha nebo Češku. Šest žen a šest mužů se rozdělí do dvou týmů a za šest hodin budou muset vyrobit něco, nad čím se bude tajit dech. Od motokáry, přes obří hotelový lustr, až třeba po zahradní vodotrysk. To vše proběhne pod taktovkou moderátora Vojty Kotka. Arbitry vkusu, elegance a také selského rozumu, kteří vždy vyberou vítězný tým, budou architektka a designérka Kamila Douděrová, a uznávaný architekt, režisér a scénograf Šimon Caban. (TV Prima)

(více)

Recenze (34)

topi80 

všechny recenze uživatele

Určitě je dobrý nápad ukázat divákům kromě soutěží pro zpěváky, kejklíře, tanečníky, kuchaře, úchyly nebo laciné štětky také někoho, kdo umí něco pořádného vyrobit. V zemi Receptáře Přemka Podlahy by bylo ostudou s takovým pořadem nepřijít. Bohužel, samotný pořad už se uchopit nepodařilo. Moderátor Vojta Kotek mi přišel bezproblémový, ale v samotném soutěžení a vyrábění jsem se ztratil. Když se vyrábí motokára, tak bych chtěl opravdu vidět, jak kutil přišel na to, jak to udělat, aby to zatáčelo a další vychytávky, místo sledování hádek, rozmluv a monologů povzdychávajících si nad kolegy. Asi by bylo vhodnější, kdyby soutěžili jednotlivci (i když, to už by musel být pořádný borec), dvojice nebo nanejvýš trojice. Ale zase by jich mohlo být víc a viděli bychom třeba místo dvou hned čtyři pěkné motokáry. Ale to závěrečné odzkoušení, kdy Tomáš Enge ujel s každou motokárou asi tak tři metry, to se asi musel někdo zbláznit. Můj verdikt? Velmi špatně uchopené zpracování docela dobrého nápadu. Ty dvě hvězdičky jsou spíše za to, že pořád existují šikovní lidé a že se je televize rozhodla ukázat. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na české pokračování MacGyvera, ale jauvajs! Tohle bolelo ne jak rána kladivem do prstu ... ale jako když si flexou s řezacím kotoučem přejedete hned prsty všechny... Kotek, to bylo moderátorské zoufalství. Jeho vtipné průpovídky bohužel vůbec vtipné nebyly a musel to cítit sám... Navíc jsem měl dojem, že pravidla si vymýšlí v průběhu pořadu. Národem milovaný lety rozpraskaný Arnoštek, tentokrát dorazil sám bez své dikotéky  a co víc, nepřivezl ,,hity tutový''...  A tak nikoliv hvězdná, ale kola elektromotokár roztáčeli sami účinkující a ne , nebylo to fajn fajnový.  Sem tam někdo ojediněle vypadal sympaticky, zbytek účinkujících byl ale zřejmě násilně pochytán do sítí u výprodejových košů před OBI. Závodník Enge v nehořlavém overalu nekompromisně vyzkoušel oba vozy a po ujetí celých ! tří !  metrů coby zkušený jezdec poznal klady i zápory narychlo zbastlených strojů. Nad verdiktem jsem napětím ani nedýchal...  Prima se snaží nabízet neustálé ,,nové'' seriály či zábavné pořady, ale méně je někdy více. Jak řekl jeden z vyřazených účinkujících na konci, je to pitomé být vyřazen v prvním dílu. No já myslím, že litovat nemusí a souhlasím, že pořad je opravdu pitomý. Takže za mně nevyhrává nikdo, byť ta červená bugatka vypadala docela zajímavě oproti té jezdící rakvi v barvách naší vlajky. - ODPAD ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Měli jsme tu zpěváky, tanečníky, kuchaře, pekaře a nyní přicházejí mistři dílny. Koncept, který už na papíře nemohl vypadat zajímavě a výsledek takový je. Nudný pořad, kde jsou trochu zajímavé pouze výsledné výrobky. Ale čekat na to déle jak hodinu, během které se prakticky nic koukatelneho neděje a divák se ani nic nedozví, je skoro nesnesitelné. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pořad je typicky česky kutilský (či modernější označení kutilství udělej si sám). Kořením jsou zmatky když někdo nefunguje a hádky v obou družstvech včetně sprostých slov.  Oceňuji, že se pořad uslzeně nepřetvařuje, nejsou tu dojímající se rodinní příslušníci či tleskající fanoušsci. A pořad asi ocení Slováci, kteří obdivují, že dokážeme celý den vyrábět něco, co si oni dojdou koupit do hobbymarketu za dvě eura. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Nefunguje to a hlavně to celé vypadá jako extrémně levná/nekvalitní napodobenina uspěšnějších obdobných formátů. Divné, neatraktivní...takové céčko. 28%. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha o originalitu končí absolutně pohřbeným potenciálem. Přes zajímavé téma celé show, nefunguje zhola nic. Po pár dílech je jasné, že jediné zajímavé je zadání a hodnocení a nemá smysl sledovat špatně natočený chaos uprostřed. Při stopáži dílu přesahující hodinu je to trapný pokus o vlastní tvorbu. ()

barrahir

všechny recenze uživatele

Tohle asi není licenční formát, co? Přijde mi to jako super nápad, ale provedení je těžce dementní a i ten jindy sympatický Kotek to moderuje tak nějak divně. Pravidla jsem nepochopil, jelikož ani nebyla prezentována, každopádně jestli bude vyřazování veřejné, tak to je jen o taktizování. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pouhých 22% v době kdy já píši svoji recenzi? Možná nejsem toliko znalí, jak to chodí ve velkém světě (jako moji zdejší kolegové), ale přijde mi to až moc kruté. V rámci odreagování po pracovním dni, nebo jako narušení kuchařské nadvlády, považuji Mistry dílny  za slušný počin. Všichni asi tušíme, kde se víc řezalo, než měřilo, ale nedá se pořád dokola jenom připravovat cheesecaky. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Mistři hlíny. Kutilská reality show je k popukání. Starý mládenec Vojta Kotek, konečně dostal šanci něco moderovat. Pořad měl být o šikovnosti a kutilství z dílny, ze kterého nevidíme ale vůbec nic. Naopak tupých dialogů účastníků je tam dostatek. Výsledek je stejně bolestný jako stoupnutí na rezavý hřebík.  0/10 ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Aspoň to bylo něco trošku jiného, ale já tam viděla až na výjimky jen namachrované chlapy a uječené ženské. Za mě by to mělo být jen pro muže, ale vítězi jsem to přála. ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, potřebujem prodat zásobu Indulóny, do jakýho pořadu vám ji můžem narvat? Pomatlá se jí někdo v Prostřenu? LikeHouse zrovna neběží a mládež už se dneska beztak nebojí jít koupit lubrikáč, to by nefungovalo. No tak kam ji teda dáme? Už to mám, do kutilského pořadu! Brnknu ještě markeťákovi Solviny, třeba do toho půjdou taky, pěkně v záběru všichni účinkující jeden po druhym umejt a pak vomastit! ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Ko-Kotek je moderátorský budižkničemu a soutěžící, jako vždy, klasická parta dementů, v hale plné exkrementů. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem se hodně těšil, bohužel o to vetšího zklamání jsem se dočkal. Takže: Kotka mám rád, ale o kutilství ví očividně velký kulový, takže špatná volba. Výzvy jsou k smíchu, (jako postavit věž z kostek??!!, to jako vážně??!!) takže asi tak pro pětiletý děcka. Něco se přiučit nebo okoukat není možný, je to samej třísekundovej střih a na ruce soutěžících záběry minimální. V soutěži se jenom mele, půlka lidí arogantní, sebestředný a nesympatičtí blbečci. Veřejný vyřazování totálně na hovno, tys vyřadil mě, tak já ti to teď vrátim! Zkusil jsem ještě druhej díl, ale příští tejden na to už seru. Pro mě nepřínosnej pořad totálně vo hovně 20%. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych tam poslal bez sebemenšího zaváhání odpad, musím ale ocenit, že prima zkusila aspoň něco nového a ne zase nějakou podělanou talentovou, či pěveckou soutěž. Bohužel to příliš nevyšlo. Kotek je šíleně nesympatický moderátor, který se navíc do této soutěže vůbec nehodí. Daleko logičtější by bylo, kdyby to moderoval ten Libický. Tak nesympatické soutěžící museli fakt dlouho hledat, formát je zvláštní, porotci mi taktéž příliš nesedli a ten způsob jaký se vyřazuje. Jako vážně? Chápal bych, kdyby to hlasování o nejslabším členovi/člence týmu bylo dělané anonymně, aby nešlo taktizovat, ale takhle je to naprostá fraška. Čekal jsem, že to bude "kutilský masterchef", bohužel se pouze jedná o přehlídku arogantních dementů, kde vítězství bude podmíněné tím, kdo umí lépe intrikovat. 11% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

A já půjdu proti proudu. Je zvláštní, že hodnotitelé níže kritizují pořad za nudu. Naopak jiné soutěžní pořady a reality show jsou zase tepány za příliš nevěrohodnou akci a televizí vy eskalované napětí. Tak já bych rád řekl, že tohle je konečně první soutěž, kde účinkující nemusí jen líně ležet, umět akorát držet flašku u huby a ukazovat ko.y, tančit nebo znát nejvyšší pohoří kdejaké kotliny někde na Uralu. Jednotliví účastníci musí něco umět. A to s rukama. Nestačí jim jen hezká tvářička nebo perfektní čtyřky a ze své debility se nevykecají. Tady se ukáže, kdo je manuálně zručný, a těch v Česku rapidně ubývá. Navíc týmy vytvářejí většinou umělecky hodnotné výrobky, které opravdu někomu a někde budou sloužit. Jistě, vítěz musí být nějak vybrán, takže nakonec se už ohraně vybírají mezi sebou, kolikrát je jasné, kdo koho dá, když chybí dostatečný počet žen či mužů. I porota by mohla přidat na určité aktivitě, protože většinou spíš sem tam prohodí větičku, ale jejich hlavním úkolem je čumenda a vybírání vítěze - osobně bych čekal ještě větší odborníky a renomované osobnosti. Vojtovi Kotkovi se zase moc nedařily některé vtípky. Celkově je soutěž rozhodně oživení v našem rybníčku. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Kotek je tragickej moderátor, "soutěže" idiotský a porota nepochopitelná. Enge otestoval motokáry na pěti metrech a ohodnotil jízdní vlastnosti. Jako posila šel do týmu Pepa Libickej, co nesměl bejt kibickej. Doufám, že v příštím díle bude Láďa Hruška, aby mu to nebylo líto a uvaří soutěžícím guláš z petflašek. ()

Schlumpf odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na českou variaci legendárního Scrapheap a dostal tento "progresivní" paskvil... Když chci produkovat pořad o kutilech, tak obsadím skutečně kutily. Slečna/paní, která ráda vyšívá, šije různé kostýmy a dokáže dokonce i natřít kulisy v místním ochotnickém divadle, je sice fotogenická a určitě i do jisté míry šikovná... Ale pro podobný program zcela nevhodná. Proboha, když už chci gendrově vyvážený pořad, tak je třeba aby všichni soutěžící měli nejen správné pohlaví, ale i odpovídající skillset ("A chceš teda ten volant půlmetrovej jakoby v tom obvodu?" - WTF?)... Jsem přesvědčen o tom, že šikovných žen je v ČR více než dost, proto nechápu naprosto netrefený casting. Zlatý hřeb je, že poražený tým neopustí "nejhorší" člen onoho týmu, ale právě jedna žena a právě jeden muž... Progresivista tleská, pragmatik pláče.... Nemastný/neslaný Kotek, pofiderní porota a testování výsledného produktu (motokáry) na 3 metrech jsou jen poslední hřebíčky do rakve tohoho "zábavného" pořadu... Do rakve, kterou si v prvním díle jeden z týmů spletl s motokárou ()

MichaelKey 

všechny recenze uživatele

Na odpad to asi úplně není. Je to konečně něco jiného než ten milión pěveckých soutěží, ale víc než jednu hvězdičku si to nezaslouží. ()

GeminiK odpad!

všechny recenze uživatele

To je tedy unikum. Pustila jsem si to, abych viděla šikovný lidi v akci a něco se přiučila. Místo toho tam zmateně pobíhají divný lidi, kteří se mezi sebou pomlouvají, děvčata jsou tam tak nějak navíc. Zbytečné natahování času při vyhlašování vítěze. Soutěžícím seberou hodinu času, asi proto že se málo hádají. Jako zadavatel projektu obtloustlý producent pořadu Vodochodský (po prvním díle už se jim zřejmě nepodařilo přemluvit někoho kdo by se dobrovolně účastnil té trapárny). Indulonu jako product placement ani nekomentuji. Po 20 minutách už jsem se ošívala a měla chuť to vypnout. Škoda času. ()

Reklama

Reklama