Reklama

Reklama

Žít je fajn

  • Francie La Vie me va bien (více)
Maroko / Francie, 2021, 89 min (Alternativní 94 min)

Obsahy(1)

Polovina 90. let minulého století. Fouad je jediným zaměstnancem pošty v městečku na severu Maroka. Náhle ho postihne neurologické onemocnění, které změní jeho život. Pro Fouada, jeho ženu a děti začíná nový příběh. Jejich domov se naplní láskou, smutkem a vzpomínkami. Zatímco Fouad pomalu umírá, členové rodiny znovu objevují sami sebe. Postupem času začnou vyplouvat na povrch staré rány. Vůle žít ale zůstává. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Aj napriek ťažkej téme a koncu, film na mňa pôsobil pozitívne. Možno to boli pekné rodinné vzťahy, krásna slnečná krajina, more, či jasné farby.  Starať sa o ťažko chorého človeka je totiž vážne náročné a treba na to aspoň 2-3 ľudí. Ak je to len na jednej osobe, ťažko to sama fyzicky zvládne. Som rada, že režisérova skúsenosť a pohľad na túto tému sa zhoduje s tým mojim. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Kdo měl kdy ve svém okolí co do činění s takto postiženým člověkem ví,jak je to složité.A v Maroku, bez pomoci státu ,je to katastrofa.Potřebné se shání kde se dá.A blízcí lidé mají psychiku na doraz.To zvládnou jen silní jedinci.V tomto příběhu to žena zvládala  se třemi puberťáky a synem v zahraničí  jen těžko.Konec se vám líbit nebude.Happyend se nekonal.... ()

Reklama

Reklama