Reklama

Reklama

Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem

  • USA The Ice Age Adventures of Buck Wild (více)
Trailer

VOD (1)

Vo filme Doba ľadová: Dobrodružstvá s Buckom Wildom zábavné eskapády obľúbených prehistorických zvierat pokračujú. Hoci sa vačičí bratia Crash a Eddie v honbe za akciou vzdialia od svojej staršej sestry Ellie, vydajú sa hľadať vlastné miesto vo svete. Onedlho uviaznu v obrovskej podzemnej jaskyni a zachráni ich jednooká lasica menom Buck, ktorá miluje dobrodružstvo a loví dinosaury. Spolu musia čeliť nedisciplinovaným dinosaurom, ktoré obývajú Stratený svet. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokus o oživenie známej a úspešnej príbehu z doby ľadovej dopadlo fiaskom. Príbeh nie je dostatočne rázny, „vtipné“ scény nemajú silu, nové postavy (až na „Z“) nedokážu priniesť zo sebou čerstvý vietor. Tuctové scény umelo nafúknuté na 82 min. P.S.: Keby sa tu aspoň na chvíľku objavil Scrat... Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vždy ma bavila Doba ľadová, aj keď priznávam, že posledný piaty diel (Mamutí tresk) už menej. Prvé štyri diely sú podľa mňa dosť dobré, ale je vidieť, že tejto sérii už dochádza dych a tak nafasoval spin-off aj ich kamoš Buck. V Dobe ľadovej 3 patril k tomu najlepšiemu, tu už mu chýbajú tie super scény, ktorými si získal divákov. Občas sa nájdu lepšie scény a potešia aj menšie výstupy hlavných postav série s Mannym na čele, ale ako celok už to nie je taká zábava ako pred tým. 55% - 3* ()

Reklama

DJ_bart odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten důvod proč existují anti-monopolní zákony, protože 'Ice Age: Adventures of Buck' je ukázkovej exemplář korporativního vykořisťování jehož prostřednictvím chce Disney vydojit popularitu a chechtáky z týhle mrtvý franšízy pro svou streamovací platformu, nemluvě o low-budget animaci která je zde horší než v první Době ledový...... RIP Blue Sky Studios ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Ice Age Adventures Of Buck Wild" je bez debaty zlým filmom. Ako "Collision Course" som udelil pred už skoro šiestimi rokmi "D" a mal som pocit, že táto séria nadobro skončila, pretože už o ňu nikto absolútne nemal žiadny veľký záujem. No rovnako ako v prípade nového "Home Alone" je toto tiež ukážkový príklad ako to dopadne, keď sa rozhodne Disney obnoviť mŕtvu značku od štúdia, ktoré minulý rok zatvorili, lebo pandémia ich prinútila utiahnuť si opasky. A očividne sme zistili, že s kúpou značky Fox síce získali Blue Sky a "Ice Age" sériu, no očividne sa to nevzťahovalo na postavičku Scrata. Takže máme tu nový film, ktorý neponúka žiadne vtipné vsuvky s našou obľúbenou vevericou a jej žaluďom. Neviem či by to teda Scrat nejako zachránil, ale minimálne to mohlo byť niečo, čo by bolo trošku vtipné. Lebo tu nefunguje skoro absolútne nič. Postavy sú dokopy tie isté postavy, ktoré poznáme. V ničom sa nezmenili, neprinášajú žiadne nové momentky. Plus to pôsobí, že niektorých sme sa pre zmenu aj zbavili, lebo... neviem prečo. Náš nový zloduch je absolútny stereotyp zloducha a neprináša filmu nič, čo by sme nevideli už niekedy v minulosti, Crash a Eddie sú rovnako otravní ako vždy, Buck je miestami celkom vtipný, no tento film so svojimi vačičími kamarátmi utiahnuť nevládze a tie animácie sú o 3 triedy horšie ako si pamätám naposledy. Realita je, že starý "Ice Age", ktorý tento rok oslávi 20-ku vyzerá krajšie a kvalitnejšie, než celý tento film. Pozitívne môžem povedať, že je to asi len krátke a relatívne bezbolestné (nakoľko posledné 2 filmy mi už prišli ako čistá mizéria), ale začína to trošku ukazovať, že Disney sa očividne neštítia ničoho zlikvidovať staré dobré značky len preto, aby na tom ešte zobrali nejaké drobné. Čisté zúfalstvo a tragédia. Hodnotenie: D- ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Diesney pro svůj kanál resuscitoval Dobu Ledovou a i když děti do cca 6-7 let budou možná spokojené,pro dospělého diváka tu není zhola nic.Jedna věc je laciný a nefunkční humor a jednoduchá zápletka,druhou věcí je pak to,že je na nové přírůstku docela vidět,že to není rozená disneyovka a tudíž jí nebylo věnováno tolik pozornosti po technické stránce.Celý film tak vypadá jako kdyby vznikl před patnácti lety a to mu možná ještě docela lichotím...20% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první film ze série, kde se neobjevuje veverka jménem Scrat. (JajsemCZech)
  • Jediný originalní dabér předchozích filmů, který se vrátil, byl Simon Pegg. (petr.koca)
  • V jedné scéně jde vidět, jak Eddie ukousnu z klacku kousek žampionu. V další scéně je však žampion na klacku celý. (Emo-haunter)

Reklama

Reklama