Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Honza8

Honza8 (hodnocení, recenze)

Já už ty český hérecký tlamy nemůžu vidět ani na obrázku. Langmajer (i ostatní) stihne natočit 4-6 filmů za rok a k tomu ještě seriály. To mluví za vše. To, že je za výstavního kokota v každým dalším filmu mu asi nevadí, protože prachy. Tak se z těch peněz třeba zeserte, ale jako lidi jste úplně k ničemu, prostě odpad a ještě s tím lezete všem na oči. Kdyby to nebylo k smíchu, tak je to k pláči, ubožáci! Nevěřím, že si jen jediný český film za poslední roky sám na sebe vydělal. Jste jen socky přisátý na státu a ještě k tomu machrujete, to je fakt už k zblití.

https://kinomaniak.cz/zebricky/nejdrazsi-ceske-filmy

 (hodnocení, recenze)

Pár neschopných nul se chtělo podívat zadarmo trochu dál tak si vymysleli tuhle píčovinu, respektive hodně trapně okopírovali. Měli by to vše zaplatit ze svého a né za tuhle sračku brát peníze.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Gde se to točilo? Zajímá mě, kam se chtěl Havlík po Islandu zadarmo podívat dál.

callix

callix (hodnocení, recenze)

No, myslím si, že tady se nekona Šest dní, sedm nocí po česku. Zase další Havlíkova trapárna, kdo mu vlastně na takovýhle stupidity dává prachy?

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama