Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Za mě zatim nejlepší Havlíkovo film.. kdyby mi někdo před 10lety řekl, že v roce 2023 uvidim českou survival komedii, asi bych si řekl že jsem právě mluvil s jasnovědcem a bláznem zároveň, ale ono se to opravdu stalo, nicméně jak už tady někdo zmiňoval - Havlík se asi inspiroval filmem Šest dní a sedm nocí ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

No, žádný velký zázrak to není, na druhou stranu ani průšvih, zajímavá lokalita i námět - rozhádaní manželé uvíznou na malém ostrůvku - k tomu Jiří Langmajer a Jana Plodková, kterým to spolu funguje dobře a nejzábavnější jsou, když jsou spolu tzv. na kordy.. Příběh je samozřejmě předvídatelný, ale v rámci žánru oddechovka hodnotím v podstatě kladně, ode mne slušné tři hvězdy.. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě moc nebavilo. Česká varianta na Šest dní, sedm nocí (1998). Mám rád Langoše (a kdo ne!) a v poslední době koukám převážně na českou tvorbu. Ale komedie to není, protože tam je málo humoru. Drama to není protože to je snadno odhadnutelné, i když emoce tam samozřejmě jsou. A dobrodružné to je proto, že to má krásné exteriéry. Na sto minut je to zbytečně rozvleklé. Vztah mezi manželi je ale snadno uvěřitelný a docela i dobře zahraný. Ve výsledku jsem se ale nebavil. (40 %) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Popravdě nechápu, jak tenhle film mohl dostat grant ministerstva kultury, který původně měl být určen nekomerčním, uměleckým projektům, na něž se jinak těžce shánějí peníze. Co asi stálo v synopsi? Manželský pár s problémy ztroskotá na pustém ostrově, kde se sblíží? Možná to na ministerstvu brali jako psychologický film, netuším. Každopádně je to selanka, kterou si dovolenkově užili asi jen Langmajer, Plodková a štáb, jinak je to nuda na n-tou. Ve filmu Šest dní, sedm nocí věděli, proč to do toho zamontovali aspoň ty piráty, protože koukat 90 minut na film bez děje, kde vrcholem filmu je prozření chlapa, jak báječnou má ženskou, věrnou dokonce (nikdy mu nezahnula!), to je poněkud otravné. Jinak Plodková zde předvedla, že herečka moc není (nedokáže přesvědčivě zahrát překvapení a emoce, když jí jako manžel sdělí, že podal žádost o rozvod), navíc v některých scénách působí jako pěkná semetrika a nevím proč, zrovna v těchto scénách mi zase přišlo, že hrát nemusí, že takovou je. Taky to trochu připomíná Survivora, jen s tím rozdílem, že zde nikdo netrpí depresemi z prostředí, nikdo nemá průjem, prší jen jednou, nikdo není nemocný, a když už teda jako má nějakou tržnou ránu na břiše, nezůstane po ní po vyléčení ani stopa, ani jizvička! Herečka má stále přesně stejně odbarvené vlasy, má čisté nehty a stále pečlivě depilované nohy. Jinak by mě zajímalo, jak chlápek rozdělal ten oheň, protože to je jako fakt docela um, takhle v přírodě bez sirek. Málem bych zapomněl - a když už něco hrdinové potřebovali, najednou to vyplavilo moře, také dobré náhody. V podstatě fešácký kriminál. Nazval bych to Účastníci zájezdu 2, tam se nějaké větší konflikty také neřešily. A až budeme mít zas nějaký konflikt s manželkou, asi nám pomůže ztroskotat na pustém ostrově, víc mi film nedal. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a předvídatelný film, jenž představuje mrhání talentem tvůrců a herců, mrhání času diváků a mrhání peněz všech platících. Jediné rozumné vysvětlení vzniku Ostrova může být touha celého štábu vyrazit do exotiky. Ale to si může splnit každý za své a nemusí do balit do hávu nutnosti natočit film o ničem. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Letadlo, se kterým hlavní postavy havarují, je Antonov AN-2 registrace OK-HFL z letiště Mladá Boleslav, kde se celá scéna také natáčela. (pocket22)
  • Televizní premiéru na televizní stanici Prima si nenechalo ujít přes 672 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama