Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejnovější show s mimořádnými výkony superhvězdy Adele, včetně prvního nového materiálu, po dlouhých šesti letech a jejích hitů, které vedou hitparády. Speciál bude obsahovat také exkluzivní rozhovor Adele s Oprah Winfrey z její růžové zahrady. (TV Nova)

Recenze (15)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Adele v tomto dokumente spieva nazivo pred celebritami svoje stare hity a predstavuje novu tvorbu. Do toho robi rozhovor s Oprah a riesi skrachovane manzelstvo, smutne detstvo, materstvo, ubytok na vahe a vyznam svojich piesni. V podstate sa dozvieme len, ze je so svojou bolestou z minulosti zmierena a miluje samu seba. To su take veci, co sa hovoria na kameru. Moj dojem je, ze cielom je reklama Adelinho comebacku a jej noveho albumu. Ja k nej mam neutralny postoj, ale ak ste fanusikovia, bude vas to moc bavit. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Dokonalé ve všech směrech. Počínaje místem konání, kterým byl amfiteátr u Griffithovy observatoře na kopci nad LA. V odpolední době celá scéna s hudebníky v černobílé, Adele v nádherné róbě, korunované náušnicemi ve tvaru Saturnu. S příchodem večera nasvícení scény a obrazy, promítané na zdi budovy. Samotná diva je dokonalost sama, i když mluví o trémě. Repertoár z alba 30 i řadu předchozích hitů vystřihla naživo s prožitkem a intenzitou sobě vlastní. Jeden z nich jako překvapení pro právě zasnoubený pár. Konče hovory na osobní témata, která s ní vedla Oprah Winfrey. I ta květinová zahrada kolem byla dokonalá. Nebyla ale lepší ta mladší, nedokonalá Adele? ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Zohledním formát pořadu, který byl postaven jako koncert s exkluzívním rozhovorem. OK. Bez rozhovoru bych se obešla, ale kdo jsem já? Že ano. Zpívající a tvořící Adele je šupa jak hovado, absolutně talentovaná, nenormálně precizní v pěveckém projevu, unikát, který mě těší. Více mě berou její počiny s nádechem jazzovým nebo rockovým, odkaz k Amy Winehouse  se v tom zjevuje zcela zřetelně, čili já to beru tak, že ačkoli Adele roky sesbírala zasloužené Grammy za solidní řádku krásných popových skladeb, Oscara za ppč Skyfall, přijde chvíle, kdy mě položí čistě jazzovou nebo bluesovou deskou, kterou nastaví novou laťku všemu, co kdy ještě v tomto směru vznikne. Tahle baba na to má! ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Adele je úžasná zpěvačka. Ale já nemám ráda taková velkolepá show, vyhovuje mi víc komorní prostředí. Rozhovor mi připadal zbytečný.( Jsem alergická na slovo EXKLUZIVNÍ.)A ta žádost o ruku. Co to jako mělo být? Současná  Adele je opravdu krásná, ale mně byla sympatičtější ta dřívější s mírnou nadváhou. Když jsem ji sledovala při rozhovoru, nebylo mi s ní příjemně. ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherný filmový i  hudební zážitek. Adele jsem poprvé zaregistroval v roce 2013, když měl můj bývalý šéf vypálené CD v autě a poslouchali jsme ho na dlouhých služebních cestách po Polsku. Její hlas je něco mimořádného a ač jsem žánrově spíše rockově až metalově založen, vokál Adéle prostě oceňuji. A oblíbil jsem si i ty hudební kousky, zvláště z posledního alba 30, které je mimořádné.  Dal bych Adele hudbě označení Adele-Neo-soul, a to právě i po shlédnutí tohoto koncertu. Úžasné exteriéry, vizuálně bezchybné a navíc s exkluzivním rozhovorem uvnitř. On možná malounko narušuje tu konzistenci koncertu, ale ukazuje zpěvačku z mnoha stran, a to se opravdu cení. Skvělý průřez hity, které na tomto koncertu zazněly. Precizní akce i zvuk. Přál bych si tam být i s drahou polovičkou a užít si ten podvečer a přechod z denního světla do noci s jedinečnou atmosférou hudby Adele. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama