Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Billy je malý chlapec, který při požáru farmy ztratil řeč. Žije se svým dědečkem a zvířátky na samotě a jedinou jeho lidskou kamarádkou je roztomilá holčička Emily ze sousedství. Na Štědrý den se na farmě narodí telátko Anabela, se kterou Billy zažije spoustu dobrodružství... Ale protože nemluví, má odjet k tetě do města aby se mohl nechat léčit. Billy však farmu a všechny známé tváře nechce opustit. Naštěstí přichází čas vánoc, - čas splněných přání a překvapení, kdy zvířátka na jediný den v roce získávají dar řeči. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

T2 

všechny recenze uživatele

Na jedno pozretie príjemná rozprávka, ktorá ale nič nové neprinesie pre jednotvárny zaužívaný dej. /40%/ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Milá vánoční pohádka o jednom velkém snu jednoho malého telátka, která mi i přes těch deset let od prvého zhlédnutí má co nabídnout a zaujme. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nádherná krátká pohádka s vánoční atmosférou. Já za to nemůžu, ale já fakt několikrát brečela, ale jsem teď prostě moc emočně citlivá a něco mi ta vánoční atmosféra připomněla. Animace vcelku dobrá, a to telátko bylo tak roztomilé. Zajímavé je, že já jako malá jsem ji snad nikdy neviděla a natrefila jsem na ni až teď a ano je naprosto normální se dívat na filmy o Vánocích v květnu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na druhýkrát ma animák chytil viac. Aj keď animácia je iba priemerná a vianočný príbeh klišovitý, obsahuje fungujúci dej a sympatické postavičky. Strieda síce lepšie momenty s tými podpriemernými, ale lepšie momenty to celé dokážu vynahradiť. Jedným z lepších momentov je aj záver. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Annabelle's Wish byla spolu z československým rodinným animákem Velká sýrová loupež mojí nejoblíbenější děckou pohádkou, která svým krásným příběhem, poučnou a kouzelnou pointou s náramně příjemnými zvířátky pohladila u srdce. Velice rád na tuto vánoční klasiku vzpomínám. Hodnocení: 10/10 ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Anabela ... co na to říct? Pohádka která neodmyslitelně patří k mému dětství. Také jsem chtěla mluvící telátko a kamaráda jako je Billy. Vše je doplněno krásnými písničkami, které zapadnou do děje jak do prachové peřiny. Příběh je to věru krásný - aneb jak silné může být přátelství mezi zvířátkem a malým chlapcem - který přišel při požáru o řeč. Jak bych se na tento snímeček ráda podívala znovu ... ale mám pocit že ta stará VHS kazeta by další ( snad pětisté ) přehrání nesnesla ... ;-) Krásný konec opláče snad každý. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Vánočních animovaných pohádek je milion, ale tohle má opravdu pěkný příběh, který mě hned zaujal. Jsem rád že tohle mám na DVD 😊 ()

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

2.dabing ■■■■ České znění DVD: Klára Sochorová , Jaroslav Kuneš , Sylva Talpová , František Černý , Zdeněk Junák , Zuzana Slavíková , Milan Horský , Ladislav Běhůnek , Aranka Lapešová , Luboš Ondráček , Zora Beserlová české znění připravili Překlad: Renata Prucklová Dialogy: Petra Hamouda Produkce: Eva Stožická Režie českého znění: Jindřich Stožický společnost DIMAS 2007 ()

svetylko 

všechny recenze uživatele

V případě této pohádky je mé vysoké hodnocení dané tématem - nemocný klučina má opravdovou kamarádku, dobrého dědečka a tetu, která je vykreslená jako jedna naše příbuzná - celá ona, no vážně :-) Tak nás to baví i s tím dobrým koncem a zejména - a to zdůrazňuji jako zásadní vklad - s Jiřím Klemem coby vypravěčem ! To jsme pouštěli na kazetě každý den Vánoc, jak to děti měly rády - až pak došlo na DVD a atmosféra byla v háji - s původním dabingem se to nedá srovnávat a docela chápu, že vy, kdo jste se jiného nedočkali, to vidíte slaběji. ()

kabka* 

všechny recenze uživatele

Nenáročná vánoční pohádka, která dokáže dojmout i přes (nebo právě pro?) svou naivitu a jednoduchost. Po shlédnutí je člověk ochoten uvěřit, že o Vánocích mohou zvířátka mluvit. Cynický jedinec, poněkud odrostlý dětským bačkůrkám může mít naopak problém se nesmát hromadě klišé a napůl řečeným narážkám. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Až nedůstojný vánoční snímek, který krom mizerné animace a plytkého příběhu nenabízí téměř nic, co by mělo přílišnou hodnotu. O to překvapivější je zdejší "červené" hodnocení, neboť úroveň se nachází věru hodně nízko. ()

D1705 

všechny recenze uživatele

Kedysi dávno som to pozerával pomerne často. Dnes, čo, tragický smutný príbeh ku koncu zdanlivo šťastný, potom opäť tragický. Rozprávka z deväťdesiatych rokov ako stvorená na dlhé zimné večere. Avšak nič viac, nič menej. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Já tuto pohádku miluju, je tak roztomilá a dojemná. Svého času nás pár let provázela snídaní na Štědrý den. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem ten film měla ráda, i když mi připadal trošku posmutnělý. Taková milá pohádka plná snů a přání. ()

kiki1 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že jsem tuhle pohádku jako malá nikdy neviděla? I přes to, že dětská léta jsou dávno za mnou, každé Vánoce si Annabelu pouštím a slzím nad dojemnými scénami. Animáky nikdy nepatřily mezi mé oblíbené, tohle je ale výjimka a myslím, že žádné mé Vánoce se bez ní neobejdou. ;) Ještě dodám - co se týče hudby, to je naprostá pecka. Ty písničky miluju! ()

Reklama

Reklama