Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman je v Gotham City Jokerovi neustále v patách a ten se tak rozhodne s vidinou velké odměny za zabití Supermana, přesunout své nelegální aktivity do Metropolis. Tam nabízí své špinavé služby Lexu Luthorovi. Do města však přijíždí i průmyslník Bruce Wayne, aby dohlédnul na uzavření obchodu mezi Wayne Corp a Lex Corp. Dokáží Batman a Superman spojit své síly, aby se postavili Jokerovu ďábelskému plánu? A jakou úlohu v celém spiknutí hraje nevyzpytatelný Lex Luthor? Film je crossoverem animovaných seriálů Batman(1992) a Superman(1996). (Caszidy)

(více)

Recenze (26)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Joker (s pomocí Harley Quinn) šlohne z gothamského starožitnictví kryptonitovou sochu smějícího se draka a nabídne Lexi Luthorovi, že ho za miliardu $ nadobro zbaví Supermana. Netopýří muž je na cestě do Metropolis... / Pohodový crossover, s trochu dětštější (a velkobradou) kresbou a zastaralejší animací než má novější PUBLIC ENEMIES, ale líbil se mi víc. Clark a Bruce se tu zdá se teprve poznávají a soupeří o přízeň Lois Lane. Do hodinky je konec a ničím vám to prdel nenatrhne, ale hezký, nenapadá mě co proti. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Mark Hamill je bůh!! A ve všech ohledech překonává boha Metropolisu, který snad nikdy předtím nebyl taková zdechlina :D Kde je super-rychlost?? Nicméně co se filmu obecně týče, další povedený zástupce Batman příběhů tentokrát dokonce okořeněný výletem mimo Gotham do říše Smallvila, pobavilo flirtování Brucea s Lois, objevení identit a Luthor jenom potěšil.. Ne dokonalé, ale splnující všechny předpoklady animovaného komiksového filmu ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Batman a Superman sa stretli nie preto, aby si dali po držke, ale preto aby zastavili svojich nepriateľov - Lexa Luthora a Jokera. Pre fandov DCčka rozhodne fajn zaležitosť, kde si Batman vyrazí do Metropolisu, flirtuje tam s Lois a okrem slušných Jokerových nápadov a akcii, kde ma Batman jasne navrch nad Supermanom sa taktiež rozohrá aj zaujímavá hra s identitami hlavných hrdinov. Slušný animák, ktorý je síce krtátky a priamočiary, ale je v ňom v podstate všetko, čo si fanúšik praje vidieť. Plus navyše opäť skvelý dabing kde vládne Mark Hamill alias Joker. 80% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Sranda. A bavilo ma to viac ako sofistikovanejšie neskoršie Superman/Batman filmy (Apocalypse a Public Enemies). Film boduje najmä vďaka skvelým Jokerovým hláškam a vtipom, chémii v trojuholníku Bruce-Lois-Clark, vzájomnému doberaniu Supermana a Batmana a skvelým akčným scénam (Supermanov zásah v lietadle). Na konci je to síce očakávane predvídateľné, no napriek tomu je to hodnotne využitých 60 minút života. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Superman a Batman se hecujou proti Jokerovi, celkem fajn podivaná ale na Batmana málo temnoty a drsnosti.. snad asi kvuli Supermanovi. Animace oldschoolově pěkná. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Crossover seriálů Superman a Batman se rozhodně povedl. Vtipným překvapením je romantická linka mezi Brucem Waynem a Lois Lane. Také počáteční špičkování mezi Batmanem a Supermanem je zábavné. Jako vždy vynikající je Joker a aby těch duelů nebylo málo, tak vyřizování účtů mezi asistentkou Lexe Luthora a pomocnicí Jokera je přímo třešničkou na dortu. Akce je více než dost a na onu jednoduchou animaci, kterou jsem vyčítal Supermanovi jsem si již zvykl. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale když to porovnám se Záhadou Batwoman nebo Fantomem, tak neobstojí. Batman a Joker jsou stále super. Luthor taky potěšil. Ale všechno sráží Superman. V pozdějších animácích je dobrý, ale tady je fakt úplně na nic. 65% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tohle byl nadprůměrný animák. Hodina plná akce a zábavy. Spojení dvou nejslavnějších komiksových hrdinů, batmana a Supermana vyšlo dokonale. Padouši Joker a Harley Quinnová tvoří šílenou dvojici dokonale komických psychopatů, jejiž pobyt na obrazovce si užijete každou minutou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som spokojný, pretože som mal stále slabosť pre vynikajúci BATMAN : THE ANIMATED SERIES a jeho spojenie s iným ( verím, že skvelým ) seriálom SUPERMAN, je proste stará dobrá komiksová jazda. Hltám to, ako keby som mal dvanásť. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ale jo-nakonec je to povedený filmeček o (první)spolupráci Supermana a Batmana.. Takový ten hezky škádlivý základ pro vztah obou superhrdinů je dodržený. Stejně čitelný je rozdíl ve zločineckém stylu obou záporáků (Joker/Luthor).. a šílená slečna Harley Quinnová kočkující se s Luthorovou pravou rukou je taková hezká třešinka na dortu..... Bohužel je tam ale i dost rušivých prvků, které jsou i v mantinelech comicsového světa trošku úletové (.. neschopnost záporáků strefit se do cíle ..atd...) a které strhávají celý film do vod průměru........ =Velmi dobrý průměr nebo Slabší nadprůměr-jde o úhel pohledu :) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jde vlastně o trojdíl ze 2.s. Superman TAS. A já si už dávno pouštím z praktických důvodů raději tento sestřih, než ony 3 díly po sobě. K příběhu netřeba nic obšírně dodávati, neb je v podstatě dokonalý a jako hraný film s Reevem a Keatonem ( a samoz. s holohlavým Hackmanem a Nicholsonem) by to byl na 100% trhák. Jsou zde všichni velcí matadoři a stopující Joker s lascivně odhalenou nožkou, kterou natahuje do vozovky, mě bude strašiti ještě mnoho let.;-)))  ,,Swell, mr. L´´. ()

DrBuznička 

všechny recenze uživatele

Crossover sází na dobře propracovaný scénář, který potěší fanoušky komiksů i timminovských animáků. Postavy jsou dobře využity, jejich vzthay jsou napjaté a propletené. Ke zklamání fanoušků však nedojde k pořádnému násilnému střetu mezi netopýřím mužema a mužem z ocele, ale spíš se mezi sebou na nepřátelské frontě mastí Joker s Luthorem. Megalomanských bitek není mnoho, ale záverečná postačí. A hlavně si užijte Jokera s hlasem Luka Skywalkera! ;) ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Bruce Wayne prebere Kentovi holku a Joker se sprahne s Luthorem :) Podobne jako "Superman: The Last Son of Krypton" (1996), je i tento animak "jen" soubornym vydanim nekolika epizod serialu z "Animated Series", takze i dabing je stejny (stejne kvalitni): Conroy/Batman, Daly/Superman, Delanyova/Lois, Brown/Luthor a opet Luke Skywalker s filmovou prezdivkou Mark Hamill :) jako bozsky Joker. Ten tu opet exceluje a je strujce planu, jak zabit Supermana. A kdyz se do toho zacne vmesovat i "Netopyr", proc nepribrat do zabijackeho planu i jeho :) Animace je opet ta puvodni serialova (navic v TV formatu 4:3). Osobne se mi vic libi ta modernejsi, ktera zacala tusim v "S/B - Public Enemies" (2009), ale zas nemuze vsechno vypadat stejne ze (a treba retro Lois Laneova je kocka :) Pribeh je taky solidni, i kdyz trochu epizodicky, slozeny z nekolika akci, coz vyplyva ze serialoveho pojeti. Nejsympatictejsi na tomhle animaku je, ze se vlastne Batman a Superman potkavaji poprve a vzajemne se tahaji z prusvihu. Je tu dost akce i trochu batmanovske detektivky, takze podle me fajn komiksova zabava. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jak má Superman svého Lexe Luthora, tak má Batman svého Jokera, zde navíc s Harley Quinn (to mi udělalo radost, ale je tady až příliš dětinská) a někoho to napadlo dát dohromady a ono to dobře funguje. Jako "bojiště" tvůrci vybrali Metropolis a to jak se Superman a Batman ze začátku nemusí a navíc Bruce Wayne začíná chodit s Lois, to jsou drobnosti, které potěší. Příběh je pro tento typ filmu tradiční, stejně jako devastace okolí, ale díky délce filmu jsem se nenudil. Jen mi kromě dětskosti Harley Quinn, vadí nesourodost těchto filmů, kdy v jednom např. Lois ví, že Clark je Superman a v druhém zase ne - tady neví a ani se to neřeší. Spíš se řeší Batman, kdy Superman si hned zjistí, kdo je maskou Batmana a Batman na oplátku, kde bydlí a kdo je Superman, kdy potom v průběhu filmu na to padne jeden vtípek. ()

MJ 

všechny recenze uživatele

Vyborny animak. Popravde sem cekal tak trochu slataninu vzhledem k nazvu, ale tenhle film me velice prijemne prekvapil. Pribeh super, animace perfektni. Opravdu, tady snad ani neni co vytknout. Doporucuju vsem fanouskum Supermana i Batmana. Ale Batman je proste vetsi frajer, no.. ;-) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

V roce 99 jsem si film půjčil ve videopůjčovně a s natěšením spěchal domů. Nakonec jsem však byl mírně zklamán. Přišlo mi to jako epizoda seriálu, která byla neúnosně dlouhá. ()

Reklama

Reklama