Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vítejte na Hokkaidu! Vítejte v místní rodinné restauraci! Zde pracuje spousta podivných existencí – například šestnáctiletý Sóta Takanaši, který miluje všechno malé a roztomilé, Tanešima Popura, která, ač je o rok starší než Sóta, všichni ji považují za žákyni základní školy. Dalšími podivíny jsou třeba dívka mající chorobný strach z mužů, chlapec, který ví naprosto vše o svých spolupracovnících a nebojí se to „nenápadně“ proti nim využít, vedoucí, který tu věčně není, neboť hledá po všech čertech svou ženu, servírka nosící katanu či líná manažerka, která nedělá nic jiného, než že jí. Ale jinak vítejte, vítejte! U nás se dobře najíte a určitě rádi přijdete zas. Nejspíš... (Zíza)

(více)

Recenze (9)

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Často opakovaný vtip už nie je vtipom - tu to tvorcovia riešia jednoducho tak, že postupne pridávajú stále nové postavy a rozvádzajú ich úchylky do úplných extrémov... Inak sú to však väčšinou rovnaké charaktery, aké môžete nájsť v každom druhom anime... Šanca, že sa vám to zapáči tu teda je a záleží len na vašom vkuse... Mne prišlo najzaujímavejšie dievča, čo má záľubu v mlátení mužov - originálny je hlavne ten dôvod - robí to zo strachu, ktorý v nej od malička pestoval jej milujúci otec... U ostatných postáv je to nevyužitý potenciál... ()

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Niektore komentare ma pomerne dost prekvapuju... Samozrejme to nieje Evangelion a nejaku hlboku myslienku tam hladat je bezvyznamne kedze ide o "slice of life" anime. Avsak skvela zabava s vybornou animaciou a podarene postavy s vynikajucim openingom doplnaju kvalitu tejto serie! Inak v Japonsku velmy objubene anime a 13 dielna seria bude urcite pokracovat aj druhou seriou rovanko ako dalsi hit tejto sezony ( ore no imouto... )! ()

Reklama

Tionois 

všechny recenze uživatele

Teď napíšu něco, o čem se mi při prvních několika dílech ani nesnilo. Working! je opravdu zábavný seriál, to je zpráva dobrá. Zpráva špatná ovšem je, že prvních pár dílů nestojí za nic, což je při celkovém počtu 13 celkem ostuda. Moje doporučení - nechte si první dva díly od někoho převyprávět, nebo si jen přečtěte základní charakteristiku postav a začněte sledovat tak od pátého/šestého dílu... a nebude to čas marně strávený. Nehledejte žádnou hlubokou myšlenku, napínavý děj ani srdcervoucí vášně. Tady jde jen o interakce vykreslených postav. Hlavní hrdina Takanaši, ktreý má slabost pro všechno malé (ale díky Bohu není pedofil, jak se na začátku zdálo). Roztomilá a drobná Poplar (bez ní bych se obešla) chce vyrůst, šéfová nadělá víc škody než užitku a proto v restauraci spíše jí než obsluhuje, Yachiyo se zamilovala do šéfové, flegmatický kuchař miluje nešťastnou láskou pro změnu Yachiyo, Inami nemůže vystát muže, vyděračský Jun myslí jen na vlastní pobavení a to všechno v jedné restauraci za provozu. Akorát *** ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moe, moe, moe a ... moe. A to je asi tak všechno. Taková roztomilá blbost bez jakéhokoli příběhu s infantilním openingem (který je upřímně nejlepší částí celého seriálu), roztomilým endingem, hloupými, prázdnými postavami a mými třemi oblíbenými pány dabéry (pokud chcete pádný důvod proč jsem se na to vůbec začala dívat). Vhodné pokud potřebujete něco vyloženě bezmozkovitého, barevného a oddechového. 5/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Roztomile pitomé i pitomě roztomilé. Restaurace jako ze snu, kde nejsou (téměř žádné) problémy či konflikty mezi zaměstnanci. Jen jeden z nich miluje všechno malé a roztomilé, druhá zase mlátí jenom muže, třetí je nenapravitelně zamilovaná do své vedoucí, ona šéfová zase žere sladké jako o život, a dva kuchaři, kteří mi svými povahami hodně připomínali Izayu a Shizua z Durarara!!, a to nejen díky stejným VA. Každý si najde to svoje, mně bohatě stačila dvojice Shizaya z tohoto anime. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama