Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Již potřetí se před námi otevírají dveře do interiéru rodinné restaurace Wagnaria. Na první pohled obyčejná, na druhý plná nejroztodivnějších existencí. Je zde středoškolák Souta se svou zálibou v malých a roztomilých věcech. Jeho senpai Poplar zase trápí komplex z nedostatečné výšky. Dokáže se Jun konečně vyznat ze svých citů k Yachiyo, aniž by byl špatně pochopen, a naopak Yachiyo přestane chorobně lpět na vedoucí Kyouko? Najde Otoo svoji ženu a zbaví se konečně labilní Mahiru strachu z mužů? Získá Aoi vysněnou rodinu a Hiroomi ze svých intrik vytěží co nejvíc? To a mnoho dalšího vás čeká právě ve Wagnarii a jejím blízkém okolí. Vítejte! (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky můžu opsat celý svůj komentář ke druhé sérii. Pořád a pořád a pořád dokola to samé. I opening se znovu strašně snaží být tím prvním, ale ze všech tří je nejhorší a ani ending se mi moc nelíbil. Ale je fakt, že oproti řadě minulé je tady aspoň KONEČNĚ nějaký vývoj postav (Inami) a vztahů (Satou/Todoroki, Takanashi/Inami). A po dlouhém týdnu je fajn aspoň na půl hodinky vypnout všechny mozkové buňky i centrum dobrého vkusu. 4/10 ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci by som radšej videl viac Mahiru ako niektorých doplnkových postáv a chýbala nejaká celková dejová linka, veľa vecí sa pohlo dopredu alebo sa celkom vyriešilo. To je v podstate malý zázrak :-).. Ešte počkám čo bude v pripravovanom hodinovom bonuse, ale ak by toto bola záverečná séria, tak sa oplatilo ju vidieť. ()

Reklama

Reklama