Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ptolemy Grey se náhle ocitne bez svého opatrovníka, kterému důvěřoval, a dostane se do péče osiřelé teenagerky Robyn. Když se dozvědí o léčbě, která Ptolemymu navrátí vzpomínky ztracené kvůli demenci, začíná tak cesta za překvapivými skutečnostmi. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

drama o vážných věcech jako stárnutí a s ním spojená ztráta sama sebe díky nemoci jako demence nebo alzheimer, které ale dokáže být i příjemné a zábavné. Jackson sice stále zvládá svoje badass motherfucker role, ale tady je jako nemocný stařík, který se snaží ze svých posledních dní vydolovat maximum a chce najít vraha svého synovce (který se o něj jako jediný staral) přesvědčivý a velmi dobrý. Spolu se smypatickou Dominique Fishback mají navíc mezi sebou dobrou chemii a táhnou celý seriál nahoru...70% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charakterova studie s tajemstvim a dobre zahranym dramatem. Samuel L.Jackson nezklame v zadnem filmu. Serial nema nejaky viditelny vzor. Je to o minulosti Ptolemyho a pak o jeho demenci. K tomu pripad vrazdy, osirela teenagerka Robin. Zapletku jsem moc nerozpoznaval. Zrejme jde o drama dvou ztracencu, kteri se citi opusteni. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že jsem ze dna Apple TV vyhrábnul klenot, o kterém se tam vůbec nikde pořádně nemluví a přitom jednoznačně stojí za to. Samuel L. Jackson tu hraje postavu Ptolemyho Greye, který trpí klasickou demencí důchodového věku. Pamatuje si, co se dělo před padesáti lety, ale neví, co dělal před pěti minutami. Jeho postavu hraje naprosto geniálně, ostatně jak je u Samuela zvykem. Po druhém díle se navíc z klasického smutného životního dramatu stává honba za pokladem a má to až takový thrillerový nádech. Což mě bavilo. Divák si na ten neuvěřitelný posun v životě Ptolemyho musí trošku navyknout, protože původně to směřovalo trošku jinam. Jakmile se ale stane, tak bude po zásluze spokojen. Šest epizod je tak na podobný příběh přesně tak akorát, tak se nemusíte bát, že by tu někdo něco zbytečně natahoval. Doslova povedený kousek. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ČLOVĚK JE JEN TO, CO SI PAMATUJE...“   Vzpomínkový drama, ve kterým počet bílejch herců spočítáte na prstech jedný ruky (po 30ti letech práce na pile). Zajímavý na něm je, že vzpomíná člověk, kterej už dávno na všechno zapomněl. A tak S.L. Jackson exhibuje a kromě rozpomenutí na „poklad“ musí vyřešit  vnukovu vraždu… Ne, že by to nebylo zajímavý – životní příběh Pityho Greye má něco do sebe, ale občas to trochu nudí. A ve svý podstatě vlastně o moc nejde. Teda pokud nečekáte na léčbu stařecký demence a víte, že nejhorší bejvá vlastní rodina.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2010 napsal Walter Mosley, neznám. 2.) Nepřipadá mi zvláštní, že si něco pamatuju.   ///  Thx za titule „Veronika Ageiwa“.                  PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama