Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (141)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Kvalitní, komorní gangsterka, odehrávající se jeden večer v jednom krejčovství. Udělat takto pohlcující a napínavou podívanou s pár herci a ve třech místnostech che obrovský um, který tu všichni zúčastnění mají. Příběh neustále graduje a tvoří nové smrtelné situace, ze kterých hledá náš nenápadný hrdina východisko, avšak celou dobu máte pocit, že nejsou všechny karty na stole. Tohle autoři dokázali prodat fakt skvěle a hned několikrát vás odzbrojí a překvapí svými odhaleními či zvraty. Opravdu napínavá podívaná stojící na postavách, scénáři, dialozích a na výkonech všech zúčastněných herců, hlavně tedy brilantního Marka Rylance! To vše zabaleno v příjemné stopáži hodinky a čtyřiceti minutách. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná konverzačka, ktorá celá stojí na pleciach charizmatického Marka Rylanceho. K tomu zlatá Zoey Deutch a pár ďalších, viac či menej vydarených postáv. Príbeh z veľkej časti predvídateľný, ale napriek tomu nenudil a dobre odsýpal. Na zabitie večera bez problémov. Len netreba čakať nejakú akciu, epické finále ani nič podobné. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Dávám 70-75% , taková dosti čistá práce bych řekl. Škoda že se to celé odehrává v jednom prostoru. Protože tohle století, kdy jsem na začátku cítil že se ponořím do světa herní Mafie, byl nadějný. Ta atmosféra na vás dýchá ale rozsah nakonec zůstal jen v jedné místnosti. Což zamrzí... Jinak příběh krásný, napínavý a postupem čím dál víc uspokojivější. Nečekejte žádné obří přestřelky, táhne to celé na tím zaměřit se na "povídající" příběh a pomalé ale opravdu zajímavé rozuzlení. "Když to není dokonalé, vybalte nástroje na stůl a začněte od znova" ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mňa táto divadelne poňatá gangsterka bavila. Priniesla svoje dejové výkruty a prekvapenia a zároveň aj vynikajúceho Rylancea, ktorý svojou dôstojnou britskou angličtino dáva celému prostrediu šmrnc. Navyše aj ostatné postavy boli zaujímavé a veľmi dobre zahraté. Viem si predstaviť, že toto sa dá zahrať aj na malej scéne a človek by bol zo zážitku spokojný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nečekaná pecka a a velmi milé překvápko. The Outfit je film, který doprovázely spokojené ohlasy u kritiků i diváků, ale mně se do něj příliš nechtělo, ale dobře jsem udělal, že jsem mu dal šanci, protože takhle kvalitní staromilskou filmařinu dnes se už téměř nevídá. The Outfit je komorní konverzační gangsterkou odehrávající se na jednom místě, během jedné noci a s pár postavami, ale funguje to výborně. Mark Rylance je zde naprosto dokonalý, postarší pán, kterému to pálí, má zažito i zkušenosti a strašně jsem mu fandil. Potěší i Zoey Deutch či Dylan O'Brien, ale i zbytek herců si zde odehrají své. Film se může opřít o skvělý scénář - výborné dialogy, moudra, citáty a spousta dějových překvapení a zákrutů, tolik zvratů jsem nečekal. Když si člověk myslí, že je konec, tak příjde další zvrat a pak ještě 2! Film však nepůsobí překombinovaně, nýbrž inteligentně, na úrovni a hezky si dokáže celý film pohrávat s divákem, do poslední chvíle se nedá vytušit, jak to celé dopadne.  Celý film má i slušnou atmosféru a dokáže být nepříjemně napínavý a v pár scénách i hezky ostrý ( krejčovské nůžky zapíchlé v krku!). Film by mohl fungovat i jako divadelní hra. Já jsem naprosto unešen, málokdy se stane že podobné žánrovky mě takhle chytnou za srdce, ale tohle je fakt gentlemanská poctivá kvalitka. Dokonalost je nezbytným cílem právě proto, že je nedosažitelná. Pokud neusilujete o dokonalost, nikdy nic velkého nevytvoříte., a presto je skutečná dokonalost nemožná. Příběh 5/5. Akce 2/5, Humor 1/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 3/5, Herci 5/5. 8/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)
  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)

Reklama

Reklama