Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

xerno 

všechny recenze uživatele

Ale no tak Robine, co je to za komedii (jestli se tomu dá říkat komedie, jelikož jsem se u toho nudil), takové filmy přece netočíš. Jako herec chceš vydělat, to chápu, ale todle jsi zapotřebí neměl. Mě to přišlo, jako nudnej Hollywoodskej film, který ničím nezaujme a je už stokrát ohranej kdekoli jinde. Jsem moc zvědavej, kolik se na tomto filmu vydělalo, poněvadž předpokládám, že zoufale, či až tragicky málo... ()

T.S.Garp 

všechny recenze uživatele

Jako prcek jsem se v kině docela bavil, ale o deset let později už to bylo mnohem, mnohem horší. Promiňte, pane Williams, ale tohle je fakt slabota. Ale jak říká trefně Galadriel, nudná oddechovka dobrá tak pro děti a to některým, těm trochu starším, budete muset koupit pořádnou krabici popcornu, aby přes ní na tuhle ptákovinu neviděli. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Roztržitý profesor Brainard provádí experimenty tak dlouho, až náhodně objeví skákací hmotu. Vzpomene si ještě někdo na tzv. hopíka? Tak tohle je něco podobného. Jenomže místo slávy mu to přinese jen samé trable. Jedná se o remake komediálního snímku studia Disney z roku 1961 ´Roztržitý profesor´. Freda MacMurraye vystřídal neméně komediálně zdatný Robin Williams. Příběh je tedy naprosto totožný, jen s jednou určitou změnou. Tentokrát byl vynechán Pentagon a vojenský zájem o vynález profesora Phillipa Brainada. A udělali dobře. Příběh jinak stále ztřeštěný, místy snad až moc, a tak pobaví stejně dobře jako originální film. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Rodinný film pro menší ratolesti, který jsem sama jako dítě neviděla, až nedávno, a jeho náplní je - co vlastně? Dobré herecké výkony to nejsou, zajímavý příběh též ne, po stránce efektů šlo v rámci doby vyvinout i něco lepšího a že je zde spousta klišé snímku nepřidá, tak snad jen trocha toho humoru. Ale soudě dle mého okolí, se to malým dětem (7 a 9 let) docela líbilo. Protože je snímek pro děti, nechávám to na nich 40% ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Úsměv Robina Williamse poznám v jakém koliv filmu a do tohohle se náramně hodil. On a Flubber, opravdu náramně vymyšlený děj a zpracování hezké na úrovni komedie. Tenhle film jsem už sledoval jako malý a pořád ho mám rád, je opravdu pro každého co je milovníkem komedií a já dávám jasnou 10! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když Wesson (Ted Levine) nahlíží oknem do Philipovi (Robin Williams) laboratoře, dostane ránu do čela bowlingovou koulí namazaným Flabbrem. Koule se odrazí a letí nahoru. Boule na čele od koule je ale na druhé straně a měla by letět k zemi. (LuCaSh)
  • Když si Philip Brainard (Robin Williams) vloží do zadní kapsy kalhot Flubber, aby se po pádu z okna odrazil, tak Flubber kapsu roztrhne a odletí. Po pádu má ale Philip Brainard kapsu zašitou. (LuCaSh)
  • Mená zlodejov, ktorý robia pre Hoenickera, sú Smith a Wesson, odkaz na veľkú americkú spoločnosť Smith & Wesson vyrábajúcu zbrane. (Mihail123)

Reklama

Reklama