Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Recenze (153)

Cival 

všechny recenze uživatele

Mizerný Robin Williams v suchém a naprosto nicneříkajícím rodinném filmu, u kterého se budete spolehlivě nudit. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Jako víc než oddechový film to nemůže nikdo brát, ale i tak jde o podprůměrnou oddechovku pro diváky mladší 10-ti let. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Místy trochu přehnaná variace na téma roztržitý profesor, ale v rámci takovéhle rodinné komedie se to ztratí. U některých scén jsem se smál jako šílenec, ale napodruhé už to tak nezafunguje...PS: jediný film na kterém jsem byl spolu s bratrem:) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zbytečná blbůstka s Robinem Williamsem a "tenchcitaky" efekt vyvolávajícím zeleným slizem v hlavních rolích. 55% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Skoro se mi dere na jazyk slovo "trapné", ale zase tak tvrdě bych tento film nesoudil. Robin Williams se sice snaží, ale jaksi nemá šanci zachránit nepříliš duchaplný scénář, takže tento film se opravdu mezi trháky nezařadí. Vlastně bych měl ještě říci, že to místy byla taková zoufalá nuda, až jsem skoro usínal. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $80miliónov║Tržby USA $92,977,226║Tržby Celosvetovo $177,977,226║ V tej dobe keď som bol na tom v kine(1998) som sa celkom fajn zabavil, nie je to samozrejme žiadny zázrak ale ako rodinná komédia si to splní svoje, len škoda že film sa niesol v zaužívanej šablónke. /videl v kine: 60%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kravinka pro malé děti,v které se ztrapnuje Robin Williams. Ještěsi pamatuji jak v McDonaldu dávali k happy Mealu postavičky z tohoto filmu a všichni z toho byli hotoví. Když se nad tím zamýšlím nechápu jak jsem si taky mohl něco koupit :-) ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Detsky film tezi hlavne z opet skveleho vykonu Robina Williamse, ktery svou postavu dokazal vybavit pozoruhodnou roztrzitosti - zabavna pohodova oddechovka. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Main Title ,2. Beautiful Day ,3. Breakfast ,4. The Idea ,5. It's Alive ,6. Gamma Ray ,7. Mambo in the Sky ,8. Flying High ,9. Weebo Yearns ,10. The Test ,11. Mambo del Flubber ,12. Remarkable ,13. Weebo's Death ,14. Revenge ,15. Airborne ,16. End Credits ,17. Goo a Little Dance (Get Down Tonight) , ()

tron 

všechny recenze uživatele

To boli časy, 90. roky! Dnes sa mnohé štúdiové rozhodnutia javia neuveriteľné, ale naozaj to bola doba, kedy bol Robin Williams za jednu z najväčších hviezd Hollywoodu a tak nebolo nič čudné na tom, investovať brutálnych 80 miliónov (!) do komédie, v ktorej blbne s CGI želé. Flubber stojí iba na roztržitom Williamsovi a efektoch, ale vôbec to nevadí. Pekná a príjemná rodinná komédia s extrémne neoriginálnym scenárom, pri ktorého písaní sa nikto snáď ani len symbolicky nesnažil o to, byť originálny. Čo zarazí, ak vezmeme do úvahy, že autorom scenára je legendárny John Hughes. Hoc by sa mohlo zdať, že to bol ukážkový trhák, i vzhľadom na masívny rozpočet tých celosvetových 177 nie je až taký zázrak. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim, proc ma film tak mizerny hodnoceni, pro me to je naprosto pohodova rodinna komedie. Triky sice dneska uz nejsou zadna spicka, ale rozhodne neurazi, pribeh je tak akorat stupidni a Williams v hlavni roli nema chybu. Takze ackoliv se nejedna o zadny veledilo, pobavit se u toho da. Za me slusny 3*. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle nuda se šklebícím se Robinem Williamsem. Co by taky mohlo být legračního na zeleném slizu, že... ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Nie je to vyslovene exkrementová záležitosť, ale film podľa tak neoriginálneho a šablónovito napísaného scenára jednoducho nemôže dostať visačku "priemerný" - roztržitého profesora už každý z nás videl na tisíce spôsobov, vynález, ktorý sa vymkne z rúk, je filmový evergreen a dobrosrdečná a večne odpúšťajúca manželka je už len vhodným gýčovým doplnkom. Ani vizuálne efekty a vôbec celé režijné poňatie nie je ničím výnimočné, čo nakoniec nad celým slabučkým dejom vynáša pomyselný ortieľ smrti - Flubber možno poteší deti od 0 do 0.5 rokov, prípadne staršie ročníky so zrakovou a sluchovou vadou, ale pre väčšinu z nás zostane len ďalším z mnohých... z mnohých podpriemerných. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ten typ filmu s kouzlem Robina Williamse, možná to není jeho nejlepší film, ale je opravdu zábavný. Dávám čtyři hvězdičky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ľahká sci-fi komédia pre nenáročné, mladého diváka. Deťom v predškolskom veku sa to asi bude páčiť. Pomotaný, roztržitý profesof Phillip Brainard a jeho prevratný vedecký objav. Inteligentné, zelené želé, ktoré je zdrojom takmer nevyčerpateľnej energie. V hlavnej úlohe sa objavil Robin Williams, ktorý má na svojom konte viacero filmov pre detského diváka. "Flubber" nepatrí zrovna k tým mimoriadne podareným, ale pozreť sa na to dá. ** ()

pepo 

všechny recenze uživatele

ja neviem.tie disneyho rodinné filmy mi nejako nesedia.a to mám rád hrozne williamsa.ale deti z toho môžu byť v siedmom nebi ()

Reklama

Reklama