Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Recenze (153)

otík 

všechny recenze uživatele

Tak pozitivní rodinný film, až to snad není pěkné. Ještě že Robin Williams uhraje snad vše a je vskutku kouzelný. ()

xerno 

všechny recenze uživatele

Ale no tak Robine, co je to za komedii (jestli se tomu dá říkat komedie, jelikož jsem se u toho nudil), takové filmy přece netočíš. Jako herec chceš vydělat, to chápu, ale todle jsi zapotřebí neměl. Mě to přišlo, jako nudnej Hollywoodskej film, který ničím nezaujme a je už stokrát ohranej kdekoli jinde. Jsem moc zvědavej, kolik se na tomto filmu vydělalo, poněvadž předpokládám, že zoufale, či až tragicky málo... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Od své snoubenky Sáry má profesor Phillip Brainard (Robin Williams) poslední ultimátum. Buď se s ní ožení (což by samozřejmě Phillip chtěl, ale díky svým různým objevům na svatbu vždycky zapomene), nebo je mezi nimi konec. Ale i tentokrát důležitý objev svatbě zabrání - profesor objeví inteligentní hmotu s nevyčerpatelnou zásobou energie (kterou pojmenuje Flubber). Ale dokáže Phillip vysvětlit závažnost svého objevu své snoubence, nebo je mezi nimi opravdu konec. A dokáže se ubránit závistivému kolegovi, který ve spojení s mafií, po Flubberovi (i po Sáře) taktéž touží ? ... No nebylo to úplně špatné, ale zvykl jsem si od Robina Williamse (respektive filmů, kde má hlavní roli) trochu víc. Infantilní komedie se zelenou plastelinou a žárlivým létajícím robůtkem vypomáhájícím si scénkami z různých filmů - to ani Robin Williams nedokáže ustát. Na druhé straně film utekl jak voda, a ani jsem se nestihl začít nudit, a pár scén mne opravdu pobavilo (návštěva s Flubberem u mafie)... ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná rodinná komedie, ale člověk od toho moc nemůže čekat, zvláště protože je to určené spíše pro děti než dospělé (sám jsem to viděl kdyý mi bylo 9 let, takže se mi to libilo :) ) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ani Robin Wiiliams nezachrání tuhle nudnou blbinku, která je navíc neoriginální - chobotničky tu byly mnohem dříve... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Flubber jako hraná groteska na dospělého diváka nemyslí, neustálé pády, ksichtění či bouchání do hlavy přehledně připravuje, aby se chytly i malé děti. Roztržitý Robin Williams leccos svým komediálním talentem zachrání, avšak trapné trikové poskakování (tak pitomý, až snad i WTF zábavný basketbalový mač :)) mu nedává moc šancí. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Rabin Williams je na takovéhle role přímo stvořený. Asi je to tím, že je v něm kus živočicha. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem ten film měl moc rád a viděl jsem ho snad tisíckrát. Teď už bych se asi na něj nepodíval, ale vzhledem k tomu, že jsem to měl kdysi rád dávám 4* ()

BloodMax 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, která je o ničem...hlavně bych řekl, že tahle role Robina Williamse je jednou z nejhorších, kterou kdy měl... ()

Hortenzia 

všechny recenze uživatele

nikdy by som si nemyslela,že niekedy poviem túto vetu,ale ten zelený sliz bol svojím spôsobom charizmatický =) ja som sa celkom zabavila a myslím,že deti sa zabavia celkom určite ()

Obivan 

všechny recenze uživatele

Je to super rodinná komedie, na kterou se vždy rád podívám. Možná že film o zelené želatině je kapku dětský, ale mě se to fakt líbilo. Robin to zahrál vážně dobře, vždycky mi seděl na takovéhle šílené role. Flubber prostě patří ke klasikám, na které se člověk musí podívat... ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Během devadesátek, když mělo tohle premiéru, a pak jako trailer před filmy z půjčovny na VHS, jsem byl crazy okolo toho 'Flubber' vidět, pak náhodné ukázky v TV a nikdy jsem se k tomu nedostal, než jsem film objevil na svém old laptopu, asi v plánu v nějakém pro-RobinWilliamsovském stavu, kdy jsem se chtěl vrátit k některým jeho filmům, splnit starý rest... a o mnoho let později, tady, to končí a necítím nic, co jsem kdysi cítil. Přitom někdy je opravdu lepší nechat věci být tím, čím pro vás jsou - starým nesplněným čímsi, nostalgickým a nepoznaným závanem - tohle je přesně ten případ. Rodinnou zábavu, jako je 'Flubber', která mimo jiném využívá family friendly comedy talent Robina Williamse na max, natočil mimo jiné ve stejný rok, kdy svůj Oscarový majstrštyk performance z 'Good Will Hunting'. Ideálně, pokud je vám tak 4-10 let, když tohle sledujete, přitom to má dost dobrý casting... jen je to takové blboučce prostinké (i když to má srdce). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Typický film Robina Williamse od počátku 90. let, kravina nad kravinu, blbost nad blbost a do toho Flubber. ()

Reklama

Reklama