Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává, v 90. letech v Peru za vlády prezidenta Alberta Fujimoriho. Americký novinář Bruce Nelson se na studentské párty seznámí s Peruánským aktivistou Hectorem Caprem a jeho krásnou snoubenkou Helen. Capra je však zatčen tajnou policií, uvězněn a mučen. Povstalci se rozhodnou jej vysvobodit z vysokohorské vesnice, útok se ovšem příliš nevyvede, Capra sice uprchne, avšak pro změnu je uvězněna jeho snoubenka. Aktivisté za lidská práva se tak pomalu začínají měnit v teroristy a nakonec přepadnou japonské velvyslanectví v Limě kde zajmou kolem 500 zahraničních diplomatů. (PetrPan2)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle mě kvalitní rekonstrukce jedné historické události. Jasně je to béčkový a znalec místo Peru pozná v exteriérech Bulharsko, ale z toho bych se neposral. Navíc konec je všechno jen ne happyend. Dobrá práce.70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ten typ mizerneho becka az je to celkom sranda. Este uvodna nahanacka ma celkom navnadila na solidne becko, kedze obsahovala par slusnych kaskaderskych kuskov, ale vsetko, co nasledovalo potom bolo neskutocne amaterske a vtipne. Jak dve velke prestrelky v ktorych neustale nieco prska a vybuchuje ale postavy sa v nich spravaju jak dementi tak aj cela prostredna cast filmu v ktorej sa nic nedeje a herci prednasaju trapne dialogy s vaznym xichtom, pretoze si asi myslia, ze tocia oscarovy film o skutocnych udalostiach okolo ktorych sa film len zlahka a skreslene obtrie. No a Bulharske exteriery su uz len takym vtipnym bonbonikom. Najlepsi na filme bol uz tradicne diabolsky Billy Drago. Ak sa chcete pobavit na mizernom becku, tak film odporucam. Ak ho budete brat vázne, tak ho znechutene vypnete po par minutach. Ja som sa celkom bavil. 2/10. ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI hlásá obal VHS. Netvdrím že Fujimori je nějaký klaďas (momentálně bručí na 25let), ale Golan celkem přestřelil, když udělal z MRTA bojovníky za svobodu a z velitele zásahu proti nim hlavního hajzla (s ksichtem Billyho Draga, hlavní plus filmu). Krom tohodle veletoče se jedná o standartní Nu Image-Intersonic produkci s dvěmi většími přestřelkami (přepadení věznice teroristy, zásah proti teroristům na ambasádě), které obě stojí dost za prd a jednou krátkou scénou mučení el. proudem (Plot Keywords z IMDB by spíš ukazovaly na nějaké SM gay porno: Bare Chested Male Bondage, Lima Peru, Bondage, Torture). ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Film, který se u nás objevil na videu pod názvem TEROR V LIMĚ, zachycuje skutečné události počátku devadesátých let v hlavním městě Peru, kde skupina ozbrojenců obsadila velvyslanectví a dlouhou dobu zde zadržovala velké množství rukojmích. ()

Reklama

Reklama