Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno zkouknul jsem to jenom proto, že jsem nedávno viděl jedničku, tak abych měl tuhle sérii kompletní. Jinak bych se na nějakou retardovanou pseudokomedii pro děti (?) o sympatickým nájemným vrahovi (??) z vysoka... vybodnul. No a taky jsem byl zvědavej na rvačky, to uznávám. Hm, jo, byly tam nějaký rvačky. Z celýho filmu mě zaujala jenom jedna postava (Freya), a když jsem se pídil po tom, proč není její představitelka v titulcích, narazil jsem na tohle. A to je taky jediná zajímavost celýho filmu. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě asi dobrý. Jedničku si moc nepamatuji, ale asi není ani potřeba. Je to taková ta Adkinsova rutina. Efekty hrůza, ale když dojde na Souboje, je to super. Od 30 minuty je to vlastně souboj, 10 minut kecy a další bitka. Highlight filmu je rozhodně bitka s klaunem a Ninjou, jehož představitel je velice šikovný a očividně se hýbat umí. Jako jednohubka určitě fajn. Adkinse bych rád viděl někde s Taslimem a Ikem ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Jsem docela v šoku! Accident man z r. 2018 se pro mě stal naprostou béčkovou srdcovkou! V tom filmu bylo zkombinováno vše možné viz perfektně natočené bitky, skvěle zmáknutý černý humor, celková nadlehčenost, příběh, výborný Adkins – prostě lahoda. A tohle pokračování po 4 letech? No, je vidět, že změna režisérské stoličky na tom má asi zásadní podíl. Jako sorry, ale aby v 90% filmu bylo tolik trapného humoru a to především tolik ujetých scének i při dlouhých bitkách, které za to ani moc nestály? Nejhorší na tom asi byly ty efekty při různém zabití viz scénka, kdy Adkins jedné ženské propíchne něčím lebku čímž jí vyrazí oko a obřím gejzírem krve pokropí jednoho idiota? No, hrůza jak dnešní béčka můžou vůbec klesnout. Jako já sem tam mám rád ujeté filmy, ale musí to mít nějakou úroveň. Tohle si fakt Scott nezaslouží … Kamera je v soubojích vcelku dobře nasnímaná, bojové chvaty jsou sice přehledné, ale postrádají nějakou údernost. A nejde mi ani o to, že když souboje trvají docela dlouho, tak, že je to nereálné a tak, ale prostě mě to začalo po 2 minutách nudit – myslím tím jednotlivé fighty. Jako poslední bitka byla docela dobrá, ale celé to podkopává ta hnusně humorná stránka snímku. Třeba s tím klaunem. Jako tohle je vyloženě parodie jak vyšitá. Takhle trapně jsem se tedy dlouho necítil. Dávám tomu 10% a nejslabší možnou 1* z milosti kvůli Scottovi a přehledné kameře (nikoliv tím myšleno dobrým soubojům). O příběhu tu už vůbec není řeč, ale to bych neřešil. Budu se snažit na tuhle sračku zapomenout a hned si v nejbližší době zopáknout první díl, který je úplně někde jinde … ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Adkinsovky nemám úplně nakoukané, takže sem až do dnes netušil o existenci Accident Mana a rovnou sem skočil do druhého dílu. A ten celkem funguje i bez znalosti jedničky a v rámci žánru akčních béček ve kterých se stále něco děje, nechybí jim spád a nemá úplně dřevěné a nesympatické herce je úplně ok. Příběh je víceméně druhotný a nijak nevybočuje z toho na co sme u podobných filmů zvyklý ovšem ničemu to nevadí a druhý "náhoďák" si ani na nic víc než odpočinkovou zábavu nehraje...55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí část, hlavně se tu více žvaní a méně mlátí. Ale poslední třetina má přeci jen spád a souboj s klaunem si zaslouží jednu hvězdu navíc, protože je fakt zábavný. Siu-ling je ženská podoba Cata z Růžového pantera, nakonec mi ale tolik nevadila, jako když se poprvé zjevila. Typické oddechové béčko na jedno podívání, z něhož, kdyby se vyhodily zbytečné kecy, by byla pěkná jízda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama