Reklama

Reklama

Tip a Tap

(seriál)
  • Česko Příběhy Tipa a Tapa (více)
Animovaný / Rodinný
Belgie, 1971, 3 h 2 min (Minutáž: 7 min)

Režie:

Ray Goossens

Scénář:

Raoul Cauvin

Epizody(26)

Obsahy(1)

Roztomilá a neposedná štěňátka Tip a Tap vyvádějí různé veselé kousky, kterými baví malé diváky. Dělají však trochu starosti hodnému strýčkovi Fidovi. Nechtějí si čistit zuby, honí krtka, který ničí strýčkovu zahrádku, učí plavat malou kachničku a zlobí pana havrana. Tip a Tap se stali hvězdami v hodině Večerníčkova vysílání a stejně tak i pozdrav, kterým končí každá jejich veselá příhoda: "Dobrou noc, strýčku Fido! Dobrou noc, děti!" (Fary)

(více)

Recenze (108)

Falcor 

všechny recenze uživatele

Nejněžnější pejsci (občas někam ulítlí) a nejmrzutější havran, jejichž mluva hladí uši, stejně jako ta "létací" melodie. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Strýček Fido. Nádherná pohádka. Zbožňovala jsem to, měla jsem i plyšáka podobného strýčkovi s velkýma ušima, co umí létat. Good job Belgie! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejoblíbenějších večerajzů :) Vždycky mě to udělalo dobrů náladu. Občas se mrknu na nějaký díl na youtube :-D ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejoblíbenějších večerníčků mého dětství a nezapomenutelný závěr každého dílu: "Dobrou noc strýčku Fido , Dobrou noc děti"! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tip a Tap mi nic nerikaji, ale pokud se nikdo zmini o strycku Fidovy, uz vim o co se jedna.... o naprosto skvely vecernicek.... ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaký čas, ale ten pocit u sledování se nezapomíná. Zato když se na to podívám dneska... potěš koště! Dobrou noc, strýčku Hnido (prostě perfektní dabing!) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch nemnoha konkrétních večerníčků, které se mi hrozně líbily už v dětství. Z dnešního pohledu na mě ta animace působí trochu zvláštním dojmem, navíc mám pocit, že tvůrci nebo dabéři neměli úplně jasno v tom, které ze štěňat je Tip a které Tap. Pozdrav „dobrou noc, strýčku Fido“ ale jen tak nevymažu. Znovu jsem se k němu dostal po letech díky svým dětem. (1 300.) ()

Eviator 

všechny recenze uživatele

"Dobrou noc strýčku Fido, dobrou noc děti!" - jedna z nezapomenutelných vět tohoto krásného večerníčku z Belgie. ()

Mitzi 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejmilejších večerníčků - příběhy jsou pro děti poučné, pro dospělé snesitelné :-) Ale 100% dát nemůžu, strýček Fido sice lítá, to je na psa výkon hodný obdivu, ale kam se hrabe například na tučňáka Pingu nebo na medvídky od Kolína :) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Sice zahraniční večerníček, ale přirostl našim dětem k srdci stejně jako třeba ruský Jen počkej, zajíci. Zábavná podívaná. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Hrozná demence. Den tam trvá asi 3 minuty, protože jak se vzbudí, hned je strejda hrne zpátky do postele. A to za podpory neustále se měnících barev pozadí. Jestli měl autor potřebu expresivní tvorby, večerníček není to pravé místo k realizaci. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Každý večer, když je strýček Fido ukládal ke spánku, tak jsem brečela... Teď, v téměř dvaceti letech, celou dobu, co se dívám na tenhle seriál, mám přiblblý úsměv a na konci brečím... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

V našich končinách méně známý animovaný seriál pro děti, u něhož už ani nedokážu určit, zda jsme jej znali z Večerníčku či Kouzelné školky. Nehledě na tuto nejistotu třeba zmínit, že jsem se jako prcek bavil a to je to hlavní. ()

Reklama

Reklama