Reklama

Reklama

Tip a Tap

(seriál)
  • Česko Příběhy Tipa a Tapa (více)
Animovaný / Rodinný
Belgie, 1971, 3 h 2 min (Minutáž: 7 min)

Režie:

Ray Goossens

Scénář:

Raoul Cauvin

Epizody(26)

Obsahy(1)

Roztomilá a neposedná štěňátka Tip a Tap vyvádějí různé veselé kousky, kterými baví malé diváky. Dělají však trochu starosti hodnému strýčkovi Fidovi. Nechtějí si čistit zuby, honí krtka, který ničí strýčkovu zahrádku, učí plavat malou kachničku a zlobí pana havrana. Tip a Tap se stali hvězdami v hodině Večerníčkova vysílání a stejně tak i pozdrav, kterým končí každá jejich veselá příhoda: "Dobrou noc, strýčku Fido! Dobrou noc, děti!" (Fary)

(více)

Recenze (108)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

O tom konci se mi i zdálo! Měla jsem několik večerníčků, u kterých jsem přemýšlela, kdy je budou dávat znova ještě než je přestali vysílat. A tohle byl jeden z nich :) ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Dobrou noc stýčku Fido. Dobrou noc děti. Jeden z nejlepších večerníčků, který na mě vždycky působil přívětivým dojmem. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

životní role Jaroslava Moučky. Ale už jako dítěti mi bylo podezřelé, že sotva se štěňata k něčemu zajímavému dostanou, už je tu "večer" jejich strýc, který je i z největšího bahna odnese rovnou do postýlek. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Bez Moučky by to možná nebylo ono, ale i tak si moc dobře vzpomínám, jak se mi tomhle večerníčku dobře usínalo...;-) I když to byl v podstatě kolovrátek, Tip s Tapem vstanou, někam jdou, to trvá asi dvě minuty, pak se něco stane během jedný minuty, ve čtvrté minutě přiletí Fido, čapne kluky a v poslední minutě je ukládá do hajan... 5 minut a konec. :-) ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Vstanu, jdu do příšerně barevného lesa, tam se ztratím, pak pro mě přiletí strýček a dá mě spát. A to ve 26 dílech dokola. A barvičky se mění tam tak rychle, div děti nemají náběh k epilepsii. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mco pěkně nakreslené a celkově animované a příběhově plné. Víc není třeba ani dodávat, dívejte se. ()

Reklama

Reklama