Reklama

Reklama

Tip a Tap

(seriál)
  • Česko Příběhy Tipa a Tapa (více)
Animovaný / Rodinný
Belgie, 1971, 3 h 2 min (Minutáž: 7 min)

Režie:

Ray Goossens

Scénář:

Raoul Cauvin

Epizody(26)

Obsahy(1)

Roztomilá a neposedná štěňátka Tip a Tap vyvádějí různé veselé kousky, kterými baví malé diváky. Dělají však trochu starosti hodnému strýčkovi Fidovi. Nechtějí si čistit zuby, honí krtka, který ničí strýčkovu zahrádku, učí plavat malou kachničku a zlobí pana havrana. Tip a Tap se stali hvězdami v hodině Večerníčkova vysílání a stejně tak i pozdrav, kterým končí každá jejich veselá příhoda: "Dobrou noc, strýčku Fido! Dobrou noc, děti!" (Fary)

(více)

Recenze (108)

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější večerníček! Vybavují se mi krásné vzpomínky z dětství, kdy jsem byl přilepený k obrazovce :) ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Znám to nazpaměť a strýček Fido je boží. Mám to ještě na kazetě a je to večerníček, na který jsem se koukala během nemocí nebo když nebyla školka. :D Ach ty vzpomínky! Opravdu slovy nemůžu vyjádřit, jak moc Tipa a Tapa žeru. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Miloval jsem tuhle nebysky líbeznou a sladkou, hladkou pohádku od pane Goossense. Jak krásný a sladký a panovačný jen Fido byl. Museli si Tip s tapem čistit zoubky a nemohly ani honit toho krtečka po zahradě. Musím zde oslavit uživatele Faryho, který napsal obsah. Je to ten nejlepší obsah, jaký jsem měl možnost přečíst za svůj život. Krásně dětstky mě rozesmál svým sladkým a hloupoučky miloučkým projevem. Tímto si ho zařazuji do svých nejoblíbenějších. Tento seriál se nedá s ničím srovnávat. Buď se vám líbil, nebo jste nikdy nebyli děti. ()

bangee 

všechny recenze uživatele

Dobrou noc stýčku Fido! Dobru noc děti! Jak až líbezně mi to znělo. Rozhodně jedna z oblíbených pohádek - večerníčků, u které si rád zavzpomínám na to být malý a bez odpovědnosti (sama za sebe.) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Děti to milují, ale já jsem z toho neskutečně na nervy. Přijde mi to jako šílený sen v horečce. Ale malý bráškové se u toho smějí a baví, a to je hlavní. ()

Reklama

Reklama