Reklama

Reklama

Recenze (3)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Ve dne vzdělaný elegantní svůdce s indickým komorníkem Fajardem, v noci maskovaný superpadouch Argoman s telekinetickými schopnostmi, které užívá k svádění žen nebo k tomu, aby popravčí četa postřílela sama sebe. Když se objeví prohnaná zloduška Jenabell, musí ji Argoman dostat. Částečně bondovka se superhrdinou ve směšném kostýmu, která se ale nebere vážně. Roger Browne trochu připomíná Jeana Maraise v tomto celkem příjemném filmu s radioaktivními cigaretami, obrovským radioaktivním diamantem a několika povedenými vtipy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten kostýmček ústredného superhrdinu, špióna a zlodeja v jednom, bol náramne zábavný. A film sa nesie v podobnom duchu. Komiksová bondovka, ktorá to dá zožrať každému, kto sa o podobné bizarnosti zaujíma. Dávka akcie, romantiky(?) a dobrodružstva v príbehu, na ktorý by ste dnes už s určitosťou nenarazili. No a práve preto, je tu jedinečná možnosť pre vás divákov, gurmánov. ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Sir Reginald Hoover je nesmírně bohatý, asi jako Bruce Wayne, ale vede výrazně...zábavnější život ve svém ukrutně stylovém domě. A protože má i nějaké superschopnosti, páchá po světě dobro jako Argoman. Na scéně se však objevuje padoušská Jenabell, která má v každé scéně má jiné šaty, ale všechny jsou v nádherně sixties stylu, operuje z ukrutně stylové podzemní skrýše (má tam i velkého robota) a velí armádě stylově maskovaných padouchů. A chce ovládnout svět, samozřejmě. Film je vlastně menší ptákovina, než byste čekali, natáčelo se skutečně v ulicích Londýna a Paříže (nasávejte atmosféru), v pozadí zní krásně stylový soundtrack a kostýmy jsou prostě nádherné. Tohle je prostě perla. ()

Reklama

Reklama