Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben Jordan je prepustený z väzenia, kde si odpykával pätnásťročný trest za brutálnu vraždu. Jednej noci bezcitne ubodal svoju manželku Katie a celý zločin si dokonca nakrútil na videokameru. Mladá prokurátorka Natasha Richardsonová, ktorú Ben pravidelne navštevuje, sa začne o jeho prípad zaujímať intenzívnejšie. Podrobne si preštuduje kriminalistické správy, kľúčové výpovede svedkov a prejde si všetky výstrižky z novín. Nakoniec dospeje k jasnému záveru. Podľa nej Ben Jordan vraždu nespáchal a je nevinný. Natasha pokračuje vo svojom pátraní na vlastnú päsť, len aby mala dostatok dôkazov na očistenie Benovho mena. Postupne získa ďalšie informácie od ľudí, ktorí boli do prípadu zapletení. Neubráni sa však jednému. Do svojho chránenca sa zamiluje i napriek tomu, že ju priatelia pred ním varujú... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Odměna za úpravy scénáře pro Quentina Tarantina činila 25 000 amerických dolarů, které autor použil na splácení dluhů v bance a za nájem. (gogos)
  • Quentin Tarantino se ke snímku Úderem půlnoci dostal počátkem léta 1991 přes producentku Catalaine Knell, se kterou jednal o financování filmu Pravdivá romance (1993). Tarantino na producentku zapůsobil a ta mu svěřila úpravy na scénáři. Bohužel pro Tarantina jednání o Pravdivé romanci (1993) nakonec dobře nedopadla a tento projekt poté skončil v rukou Tonyho Scotta. (gogos)

Reklama

Reklama