Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcel som moc uverit, ze hlavna linia po prvej epizode sa bude uberat takym smerom v akom sa to dialo este na konci tretieho dielu. A to je maximum casu, co som pri tejto stupidite schopny este investovat a dufat v nejaky logicky zlom. :) Jasne sa ukazalo, ako sa nase, emocne vyprahnute alebo naopak hypersenzitivene a uzasne uvedomele decka, budu v "apokalypse" chovat. Hlupucka amatercina, kde je stale dostatok casu na poctivu teen-dramu a neuveritelnu teatralnost. Dufam, ze divak, ktory videl jediny korejsky serial, Squid Game, ktory vdaka netflixu oslovil americkeho a europskeho divaka, napriek svojej priemernosti a ziskal taky hype, nebude opantany tymto hlbokym podpriemerom. Myslim vsak, ze prave to sa stane. Ze to budu prave tie "sexy" studentske rovnosaty, co v nom prebudza tak silnu afinitu. :) Neodporucam. Kazdy, kto videl aspon par korejskych serialov a nie len ten vyhajpovany, uzna, ze toto je ozaj velmi slabe. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Seriál bol trochu odlišný a zaujímavejší, než som očakával, takže si po jeho vzhliadnutí odnášam pozitívne pocity. Páčilo sa mi, že nešlo ani tak o zombie ako skôr o vírus, všetko bolo pomerne logicky vysvetlené a logiku malo aj konanie postáv. Postavy boli tiež fajn, rôznorodé, a umieral fakt bárskto a hocikedy. Taktiež sa mi páčila menšia odchýlka v premene postáv a to, že sa celá pandémia nevenovala iba škole, ale boli viaceré lokality, postavy, resp. skupiny postáv, a že to celé bolo dobrodružné, stále sa niečo dialo a seriál (aspoň mňa osobne) nenudil ani chvíľku. 7,6/10. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 díly me vadil scénář a chování postav, vynahrazovala mi to ale perfektní akce a hutná atmosfera. Potom se seriál rozjel takovým stylem, ze jej momentálně považuji za jeden z nejlepších zombie seriálů. Naprosto perfektní akce, neskutečná atmosféra, skvělé postavy, emoce, beznaděj, smrt a zkáza. Postavy se vyvíjejí a potom mají mnohem silnější vůli i moudrost než mnozí dospělí. Není žádné stádo ovcí, ale studenti, kteří pochopili, že jsou odkázáni sami na sebe s touhou přežít. Chvílemi byl seriál atmosférickým přehršelem a scéna s bouřkou, deštěm a hromadou hladových zombií byla opravdu lahůdka pro všechny zombie fandy. Je to jiné, je to korejské, je to s "detma" ale je to sakra dobré. Tenhle seriál momentálně patří mezi mé nejoblíbenější a co se týče zombie žánru, tak patří mezi top. Už se těším na dalsi sérii!!! ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Já se opravdu snažil seriál dokoukat, ale zjistil jsem, že se nutím do každého dalšího dílu a taky, že se vlastně u sledování nebavím.  Jak už tu je psáno 12 dílu kdy má každý hodinu je opravdu moc a vlastně se díky tomu seriál jen zbytečně natahuje. Nakonec tedy drop po 6 dílech. Škoda seriál totiž vypadá dobře a prostředí školy se zombie je super jen je přestřelen počet a délka epizod a já nemůžu dát ani 3 hvězdy, protože  nedokážu seriál dokoukat. O dost lepší volba na toto téma a prostředí je  High School of the Dead .  40% --- 4/10 IMDb ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jak v Království zombie, tak ve Vlaku do Pusanu Korejci ukázali, že se zombíky pracovat celkem umí, bohužel All of us are dead na tenhle trend nenavazuje a není ničím víc než je řemeslně dobře udělanou nudou. Pár dobrých nápadů sice nechybí, ale bohužel nedokáží vyvážit nesympatické postavy a hlavně abnormální zdlouhavost, kdy hluchým míst je tu pomalu víc než samotných nakažených. Být každá epizoda o dvacet minut kratší, nebo kdyby celá série měla maximálně osm dílů s tím že by se eliminovalo středoškolské drama na minimum a trochu se zapracovalo na atmosféře, mohlo to být lepší. Jenže není a těch dvanáct hodinových dílů je strašně moc. Druhou sérii si s chutí odpustím...40% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama