Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Školní rok konečně skončil a T. J. se těší na volno. Všichni jeho kamarádi ale odjíždí na prázdniny pryč a T. J. se začíná nudit. Pak ale objeví záhadné spiknutí, odehrávající se v jeho škole. Bývalý ředitel Benedict, který kdysi prosadil zrušení přestávek, se nyní chystá pomocí obrovského laseru změnit počasí a zrušit léto a tím i letní prázdniny! TJ. musí sehnat své kamarády a s jejich pomocí (i s pomocí učitelů) zachránit letní prázdniny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jsou tam sice nějaké nudné a nedotažené pasáže, ale celkově film pobaví myslím děti i dospělé. Je zde spousta fórků a hlášek, i příběh samotný je slušně vymyšlený. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že je to horšie, ako seriál. Zmenila som názor na myšlienku, pretože po opakovanom sledovaní som pochopila, že sa vlastne nijak nelíši od myšlienky seriálu a aká je hlboká. Aj samotné spracovanie stálo za to. Miestami som bola pobavená aj dojatá, musím dať 4*. Možno neskôr zvýšim. Asi najlepší film Prestávky. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tu čtvrtou hvězdičku dávám za velice originální nápad...já bych se na nějakou školu upřímně vykašlal ;-) i když je pravda, že se to v druhé půlce poněkud otočí :-) A ta zmínka o dětství, které vám utíká, mě naprosto dostala... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Máme tu originální zpracování animované pohádky nejen pro děti. Tohle by měla ocenit i dospělá generace. Místy jsem se skvěle bavil. Největší škoda je, že to není moc známé... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama