Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Školní rok konečně skončil a T. J. se těší na volno. Všichni jeho kamarádi ale odjíždí na prázdniny pryč a T. J. se začíná nudit. Pak ale objeví záhadné spiknutí, odehrávající se v jeho škole. Bývalý ředitel Benedict, který kdysi prosadil zrušení přestávek, se nyní chystá pomocí obrovského laseru změnit počasí a zrušit léto a tím i letní prázdniny! TJ. musí sehnat své kamarády a s jejich pomocí (i s pomocí učitelů) zachránit letní prázdniny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tu čtvrtou hvězdičku dávám za velice originální nápad...já bych se na nějakou školu upřímně vykašlal ;-) i když je pravda, že se to v druhé půlce poněkud otočí :-) A ta zmínka o dětství, které vám utíká, mě naprosto dostala... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Máme tu originální zpracování animované pohádky nejen pro děti. Tohle by měla ocenit i dospělá generace. Místy jsem se skvěle bavil. Největší škoda je, že to není moc známé... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jsou tam sice nějaké nudné a nedotažené pasáže, ale celkově film pobaví myslím děti i dospělé. Je zde spousta fórků a hlášek, i příběh samotný je slušně vymyšlený. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle je skvělej animáč, kterej jsem měl jako menší hodně rád. Pěknej příběh s kapkou nostalgie. A poslední scéna s "Let the sunshine" nemá chybu. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost. Animák, ze kterého nutná moudra nečouhají jako sláma z bot a který potěší muzikou i vtipným flashbackem do šedesátých let. Bonzák Randall vypadá jako mladší verze Vočka ze Simpsonů, což pobaví bez ohledu na to, jestli jde o záměr nebo nedostatek originality. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dosť nesympatická animácia a príbeh velmi pritiahnutý za vlasy. Humor tu absentuje, resp. je iba detský. Ale film pre deti asi postačuje. Hodnotenie: 50% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Serial som nevidel, iba tento celovečerak. Jedno z najlepších animákov mojho detstva, film slm videl niekolkokrát. Zvučku si pamätám dodnes. Ktovie, možno by ma to chytilo aj teraz, ale plný počet musím dať. Lebo nájsť toto na tejto databáze je rarita. 5* ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nemá to chybu. Nádherné klukovské dobrodružství s originálním příběhem (záchrana letních prázdnin a školy) s opravdu skvělými postavičkami a fóry. Kromě toho z toho čouhá krásná nostalgie po dětství a vzpomínání na 60. léta plná ideálů. A soundtrack prostě paráda!! ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Zas taková hrůza to nebyla. Plakát lživě nalákal na loutkové provedení a tak jsem byl mírně zklamán. Animace je dost odfláknutá ( možná úmyslně ) Sem tam padne dobrá hláška a celkově se múže líbit většímu okruhu lidí. Za 3 hvězdy ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

docela to ušlo, dokonce sem byl zvědavej jaký smysl může mít odklonění měsíce. taky tam pronesli moudro užívejte si dětství dokud můžete :-) ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Zábavný film a pro mě nostalgická záležitost; jako malý jsem na tom dost ujížděl. Po nedávném rewatchi už jsem tak nadšený nebyl, ovšem za poselství o cennosti dětství a závěrečnou, velice sladkobolnou píseň, musím dát 4*. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že je to horšie, ako seriál. Zmenila som názor na myšlienku, pretože po opakovanom sledovaní som pochopila, že sa vlastne nijak nelíši od myšlienky seriálu a aká je hlboká. Aj samotné spracovanie stálo za to. Miestami som bola pobavená aj dojatá, musím dať 4*. Možno neskôr zvýšim. Asi najlepší film Prestávky. ()

Reklama

Reklama