Reklama

Reklama

Rozpolcená

  • USA Shattered
Trailer 1

Bohatý rozvedený muž Chris se zamiluje do záhadné Sky. Záhy se však společně s bývalou ženou a jejich dítětem ocitá v pasti. Čeká je zoufalý boj o život. (Canal+)

Recenze (20)

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale Prietovi ty filmy nějak nefungujou. Frajer je bohatej, na žínku a dítě sere, ale hned první štěrbině by dal všechno. Jak pak mám jako divák uznávat takový hovado. Nechá se zmlátit, svázat rachitickou pindou, kterou by i vítr o 20km unesl až někam do prdele. Jsou tam scény, který se v podobnejch filmech opakujou pořád dokola. Ale já bych snad všechno filmu prominul, ale že ze strany obětí je minimum odezvy, odporu mě vážně hodně sere. Nakonec to ještě zakončej takhle pitomě. Zklamání. 40%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Lilly Krug má plný arzenál ženských půvabů, takže není divu, že jí podlehl boháč Cameron Monaghan, t. č. v rozvodovém řízení. Sice poznal ženu svých snů, ovšem nevěda, že si domů a do života přivedl všehoschopnou psychopatku, která o jeho mužskou výbavu stojí jen naoko, se jeho dům nestane přístavem bezpečí. Z pohledu filmového času to znamená, že do půlhodiny se z ní vyloupne výstavní mrcha. John Malkovich a Frank Grillo, kteří si vzali film produkčně na starost, také viděli v jejích vnadách budoucnost. Ve filmu si rovněž zahráli, první jmenovaný manažera motelu, druhý jmenovaný jejího společníka, a těžko říct, který z těch dvou dopadl hůř. Nejlépe z toho vyšel Monaghan, protože v prvé řadě dostal za úkol tuhle krásku uspokojit v posteli. Postelové hrátky ovšem přijdou vniveč, o větší thrillerovou porci se hlásí záchranné manévry, jak uniknout šílené psychopatce z jejích spárů. O to hůř, že hlavní hrdina je po incidentu s lupičem na parkovišti, který mu způsobil zlomeninu nohy, dočasně upoután na invalidní vozík. Divák jistě zaregistruje i herečku Sashu Luss, která se ještě před nedávnem prostřílela a prokopala v její akční prvotině Anna, ovšem tentokrát má její nová role s tou předchozí pramálo společného. Tři roky od jejího sexy akčního manévrování má po boku dítě a hraje si na matku. Určitě má film vyvážený poměr erotického dusna a napětí, co se stane v příští minutě. A pořád se něco děje. Bonusem je také skutečnost, že film se nevyhýbá explicitnosti, tudíž i nějaká ta rozseknutá i odseknutá tělesná partie má ve filmu své krvavé místo. Scenárista David Loughery se ponejvíce specializuje na thrillery, co mají béčkový nádech. A má štěstí na kvalitní režiséry. Luis Prieto je jedním z nich. A ačkoliv není jeho doménou filmová tvorba, čas od času své seriálové zakázky prokládá nějakou tou filmovou odbočkou, naposledy tak učinil s Halle Berry v thrillerové jízdě Na doraz. Sexbomba Lilly Krug velmi rychle zapadla do daného konceptu a zazářila oblečená i neoblečená, přičemž tenhle thriller má všechny složky, které jsou důležité pro udržení divácké pozornosti i erekce. 10/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zo zaujímavo sa vyvíjajúceho thrilleru sa stala len bohapusté prelievanie krvi, trocha mučenia, niečo sa aj odseklo od telesnej schránky. Takže nakoniec úplne bez nápadu. Koncept videný tisíckrát. Ak sa niekto čuduje, že sa tu objavil Malkovich, tak netuší, že je sám jedným z producentov, tak prečo by nevyužil možnosť nalákať publikum na svoju osobu? Lilly Krug je krásna žena, ktorej herecká kariéra sa rozbieha presne v tom osvedčenom štýle - nevieš hrať, tak sa vyzleč. Fyzické parametre zdedila po mame, ktorá tento film tiež produkovala a ktorá sa s Malkovichom veľmi dobre pozná. Veď s ním hrala hlavnú rolu vo filme Klimt. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hloupoučký thriller o sociopatce terorizující tupouna, který jí sedne na lep. Prieto se ani nesnažila zažité klišé něčím ozvláštnit, takže je to předvídatelné od A do Z, ale když to tak vezmu kolem a kolem, nemohu říct, že by to byla nuda. Tak nějak je pořád se na co dívat a je celkem jedno, že občas jsou to do očí bijící nesmysly. A vyšlo to i herecky. Teď nemám na mysli Malkoviche s Grillem, ale Lilly Krug, která možná není kdovíjaká herečka, ale tady je pekelně roztomilá a k sežrání. I tak ale platí, že pokud někdo po Kidnap čekal od Prieta nějaký posun, tak bude zklamán a vypadá to, že tenhle chlap bude zaškatulkován jako režisér tupých thrillerů. Na druhou stranu mohl dopadnout i hůř. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti minulému filmu Na Doraz zlepšení. Bohatý chlápek co má bezpečnostní firmu si nabalí ženskou pak ho někdo zraní a ta ženská se o něho stará. On s ní plánuje vztah ona naopak plánuje s kumpány , že ho o všechno okrade do toho se namýchá jeho bejvalka s děckem a domácí té ženské, kterému dluží peníze.  Bohužel konec je plný chyb ten obraz , že odborník na  obrazy tam nechá je zvláštní, ale, že se z tama nedokáže dostat je divné přitom by nejspíše stačilo zadat třikrát úmyslně špatný kód a volala by se policie. Dále pak jako administrátor předpokládám, že   to heslo mohl změnit tak poté co unikl kdyby ho změnil ona se tam nedostane to samé platí i u ní mohla to heslo změnit a to děcko by neuteklo.   Jinak na konci jde krásně vidět, že poté co ji sekl tím cepínem nic se jí nestalo nejen, že nekrvácí , ale ani té halence co měla nic není. 60 procent ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který je děsně předvídatelný. Lilly Krug je sice moc fajn a evidentně si roli užila, ale Grillo je tam jen chvilku a Malkovich je teda ultra podivín. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Brutálně čitelné a celkem debilně obsazené. 5ti létá “opálená” dcera byla evidentně adoptovaná (nebo sousedova), Frank hobluje o cca 30 let mladší roští a co tam dělal (oproti Frankovi o 3 roky starší) John Malkovich jsem nepochopil už vůbec. Celková myšlenka filmu by možná fungovala, kdyby ho nesrážely zcela retardované momenty (jako proč sakra neosvětlí dodávkou i toho Picassa - hodnota 7mil? Aby ho mohli znehodnotit? Naprostá kokotina). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na dobre známom príbehu – bohatého „chlapíka“ si vytypuje mladá slečna, ktorá postupne prevezme na ním kontrolu s cieľom získať od neho peniaze. Psychicky nestabilnú slečnu celkom slušne stvárnila krásna Lilly Krug. Soft erotické scény tu slúžia len ako vizuálny doplnok. Síce celý film krváca z viacerých rán, ale v danom žánru sa nejedná o najhorší výsledok. Každopádne by ma zaujímalo, že prečo sa v takýchto „lower quality“ filmoch objavuje John Malkovich? On má na viac. Prečo sa chce vydať na podobnú dráhu ako jeho priateľ Bruce Willis?  P.S.: Niektoré scény sú čiastočne inšpirované snímkami filmu Mysery. Osobné hodnotenie: 63% (**)  ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná blbůstka, která poslouží na zabití času ... Malkovich "geniálně" úlisný ... Grillo měl mít víc prostoru - kvůli němu jsem na to kouknul ... Famme Fatale určitě jebala skvěle, ale pro mě měla nechutně hubený nohy ... takže bych byl v cajku ... ()

John80 

všechny recenze uživatele

Skutočne dobrý Thriller  o chlapíkovi, ktory sa zoznámi s  nepravou-rozpoltenou ženou  a jej spoločnikom ,ktorý  začnú ohrozovať nielen jeho ale aj jeho vlastnú rodinu. Napätie a správna atmosféra thrilleru tu určite nechýbajú 4* ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Takhle... Nejsou to jen 2 hvězdy. Je to opravdu těch odpovídajících 50% ... Nebylo tu nic co by jsme už neviděli v minulosti v lepším zpracování... Potěšení pro mojí osobu byl herec Cameron Monaghan.... Bylo to zajímavé zpestření vidět tohoto člena rodiny Shamelless i v nějakém filmu ... Nějaké to drama se tu odehraje a nějaká ta krev tu poteče ale jako celek je to spíš taková méně kvalitní podívaná. Scénář alá bohatý hlupák nebyl zrovna dokonalost... Každopádně na to večerní pokoukaní když není nic jiného je to OK. ;-) ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem čekal i větší katastrofu. První polovina filmu skvěle zvládnutá. Hezký příběh, navázání vztahu, trocha sexu, vše ta jak má být. Zlomový okamžik byl ještě dobrý, ale konec už byl trošku nad chápání normálního člověka. Joo, kdyby se takhle chovali sociopati, kterým naprosto myškuje, tak to beru, rozhodně to ale neberu od "profíků, co se živí kradením identity. horších 55% ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Už jsme viděli v obdobném zpracování vícekrát, než má stonožka nožiček. A přitom si žádný z těch dementů neuvědomí, že i kdyby se jim jejich plán kompletně vydařil a z nich se stanou ti vytoužení zazobaní boháči, tak tím pádem za bukem už čeká další zmrd, který chce pustí žilou pro změnu jim. Závěr: nedoporučuji. ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Vidím lesby a balím krámek. Vidím troubu milionáře a balím i poházené kelímky kolem. Kdo vzal roli v tomhle odpadu byl snad švorc, jinou hodnotu to nemá. Vypnul jsem to v půli. Nudné, předvídatelné a  blbé. ()

Reklama

Reklama