Reklama

Reklama

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Opat bezdejovy Miklos Jancso /Soukrome neresti, verejne Cnosti, Bitva u Mohace/. Absurdita filmu suverenne vladne dej nehladat, lebo tu nie je, skor len volne asociacie na seba nadvazuju v krasnych exterieroch madarskej prirody, rezia na urovni, akurat hudba sa mi jaxi nevidela : 60 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Šílení lidé dělají šílené věci, šíleně se chovají a má to asi být strašně vtipné, ale ve výsledku to vypadá tak, že se u toho bavil jen Jancsó a pár jeho skalních fanoušků. Chce to být absurdně vtipné, ale je to jenom šílené a všechny ty scény na mě často působily spíš hodně trapně, než jakkoli jinak. Ať už to byl záměr či nikoli, je mi to jedno, protože to na mě fungovalo hlavně v tom špatném slova smyslu. A pokusem o poselství o zobrazení absurdity našeho světa si to u mě taky žádné body nezíská, když to zoufale nefunguje. Vlastně je na tom nejlepší ten název a pak pár kameramanských nápadů, jinak vůbec nic. Tady jsme si s režisérem absolutně nesedli. 1* ()

Okoun11 

všechny recenze uživatele

Vynikající maďarská komedie u které jsem se opravdu pobavil. Docela mě překvapili komáři ale to už je skvěle vystižené v názvu. ()

Reklama

Reklama