Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Navzdory četným stížnostem je Hersl přeřazen do týmu GTTF. Jensen dohlíží na Gondovy hovory a Jenkins vezme Suitera k zátahu. (HBO Max)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U minulého dílu jsem si nebyl úplně jistý, co je příčinou toho, že mě příliš neoslovil, ale teď to vypadá tak, že mi opravdu chyběla nějaká sympatická postava. Ve třetí epizodě se výrazněji projevil Jerry Edgar a hned jsem měl lepší náladu. Kromě toho mi tento díl osvětlil některé nejasnosti, takže mi celá záležitost začala dávat větší smysl, a jestli to takhle půjde dál, možná se dozvím víc i o té zatím záhadné dohodě, kvůli níž všichni tak nadšeně zpívají. / Poučení: Kam na dovolenou? Tak do Baltimore určitě ne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako vždy neskoro aj libtárdom došlože jednostranný rasistický prejav už bil do očí aj Stewiemu Wonderovi a tak skupina skorumpovaných policajtov zastaví aj biely pár. V tomto prípade však neplatí lepšie neskoro ako nikdy. Bolo to vložené až vtedy keď už bolo jasné že ich rasistický pohľad o nadradenosti afroamerickej rasy zarezonoval dostatočne. Zvyšok príbehu skvelý, odposluchy, razia v autoumyvárni a dokonca padlo slovo ktoré sa nehovorí na N...a na adresu bieleho policajta. Prečo tak neskoro je, ako spomínam, jasné. ()

Reklama

Winderyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No pánečku konečně to není za jednu hvězdu , ale dávám tady téhle epizodě dvě hvězdy. Jak to najednou jde když skoro hodinu se neřeší kraviny jak všichni černoši jsou vlastně zlatíčka a to , že tam střílejí dělají jednu nelegální činnost tak vlastně za to nemohou a ba naopak brutalita proti nim je nepřiměřená.  Ani v tomhle to díle to samozřejmě nebylo bez nějaké té propagandy jako věta jednoho černocha co dokonce napsal knížku o tom jak vlastně když jste černej v americe tak chodíte s rukama za zády. No já nevím proč  by tak někdo chodil , a pokud narážet na želízka tak by spíše měl napsat knížku o tom jak je podložené, že kriminalitu v americe dělá přes 80% černošské osazenstvo a pokud by to bylo jinak tak by skutečně ty ruce za zády nemusel mít furt. K příběhu stále se stejnak příběh pomalu promítá jde to pomalu nic zatím nového jsme nezjistili jenom staré věci. A zda to je podle pravdy a místo toho aby řešili , že se dělali a stále dělají vraždy nezákonná činnost v černoškých vrstvách. Ale oni budou někde řešit , že s tak směšným platem za to co jednotky musejí denně prožívat při své činnosti si vezmou pár desítek tisíc a ještě si to rozdělí. Řešil bych kdyby si rozdělili zbraně a jiné ty věci. Ale pár šupů kolem 5 tisíc a nenahlásí to tak je to opravdu směšné. Nic nového jsme se nedozvěděli jenom pokračování jak je černá rasa nejlepší za nic nemůžou vlastně za smrt toho černocha kterej dlužil peníze za svou špinavou práci a které mu vzal a nenahlásil do nálezu tudíž by ty prachy stejnak černoch neviděl vlastně může on a ne ten černoch mě jenom podtrhlo o co tady jde. Ale každý kdo ví kde je pravda tak ví , ale je mou povinnosti tady informovat o téhle propagandě co se děje za nějakou tu, ale lepší akci dávám tu hvězdu navíc. Jsem zvědav co příjde příště ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama