Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu říct, že by pro mě byl závěr seriálu neočekávanou záležitostí; o tom, jak to zhruba dopadne, jsem měl celkem slušnou představu už od pilotního dílu, takže bych asi mohl říct, že jsem byl spokojen. Šesté epizodě to u mě sice trochu kazilo to plkání o Trumpově zvolení do úřadu a dumání nad tím, jaké to přinese důsledky, protože co já s tím? Já tam Amíkům Bushe mladší a Trumpy nevolím, takže co chtěli, to měli. A s černošskou otázkou je to totéž; předkové dnešních Američanů si je tam navezli, těžili z jejich práce, a když jsou z toho jejich současné generace ve sračkách, začne se v Evropě poklekávat na stadiónech a v každém filmu a seriálu musím poslouchat furtdokolovou agitku. / Poučení: Tak dlouho se cpou peníze pod neprůstřelnou vestu, až to začne být někomu divné. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čuduj sa svete, skorumpovanú políciu umožnila vytvoriť skorumpovaná starostka - viac žien a afroameričaniek do politiky!!! Naozaj si niekto myslí že raz príde doba v ktorej nebudú skorumpovaný starostovia, učitelia, rektori, posranci??? Také scifi nevymyslí ani Ridley Scott... ()

Winderyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No určitě druhý nejlepší díl. Kdy ve finále jsem si říkal proč místo opět těch zbytečných šaškáren ještě více nezasvětili do samotného případu. Pač v tomhle posledním díle to je jak to bývá pomalu zvykem u seriálu strašně rychle namačkané všechno pač je to poslední díl. Ale proč tomu tak vždycky je nepochopím o tom jak to bylo strašně rychle dodělané svědčí fakt, že tam ani vlastně nebyla žádná naprosto mimo pointu propaganda jak tomu bylo v předchozích dílech zvykem. Ale prakticky hlavní hrdina Jenkins vlastně vypadá najednou , že i nechce spolupracovat potom najednou chce a u soudu to vypadá, že i spolupracoval , ale za chvíli v titulcích se člověk dozví, že nespolupracoval. A v tomhle to je problém téhle série kdyby tam nebyly zbytečné linky které naprosto nesouviseli se samotným příběhem tak by byl větší prostor pro vysvětlení ještě více daného příběhu. Ale opět seriál měl velký potenciál , ale naprosto zbytečností se oddělal. Co smekám je, ale poslední scénka Jenkinse kdy nás to vlastně dává zpátky dokonce úplně k první scénce která, ale vlastně nebyla dokončena až teďkom to bylo vážně super jenom kdyby těch momentu bylo více. ()

Reklama

Reklama