Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Seriál natočený podle knihy investigativního reportéra deníku Baltimore Sun Justina Fentona zachycuje vzestup a pád zkorumpované policejní jednotky Gun Trace Task Force (GTTF), která měla za úkol v ulicích Baltimoru zamořeného drogami a kriminalitou vyhledávat a zabavovat nelegálně držené zbraně. Představitelé zákona však situace využili ve svůj prospěch. Šestidílná minisérie z dílny tvůrců kultovního seriálu The Wire: Špína Baltimoru vypráví příběh zločineckého spiknutí a morálního úpadku amerického města, v němž se na úkor skutečné policejní práce prosazovala politika drogové prohibice a masového zatýkání. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele dO_od k tomuto seriálu (2)

Město patří nám (2022) 

// Čekal jsem The Wire říznutý Jednotkou od Winslova a dostal jsem spíš hraný dokument o vyšetřování policejního skandálu z Baltimoru, což popravdě není tak úplně ani jedno z toho. Bokem toho se ale furt jedná o komplexní kvalitně zahranou i natočenou minisérii, ze které při minimálním zamyšlení mrazí, a při jakémkoli větším už pak na člověka rovnou leze deprese. Silných 8/10. ()

Part One (2022) (E01) 

// Kdyby seriálový The Wire a knižní Jednotka měli dítě. ()

Související novinky

DC našlo svého Supermana

DC našlo svého Supermana

28.06.2023

V závěru minulého týdne v Los Angeles probíhaly závěrečné fáze konkurzu na nového Supermana do rebootovaného DC univerza. Šéf Warnerů David Zaslav, producent Peter Safran i režisér James Gunn… (více)

Reklama

Reklama