Reklama

Reklama

Trojdílný úvodní snímek k animovanému seriálu Superman z roku 1996. V první části se podíváme na zkázu bájné planety Krypton, které se marně snažil zabránit Jor-El, otec Supermana. V druhé části budeme sledovat Kal-Elovo dospívání u pozemské rodiny Kentových a v té třetí pak první z mnoha střetnutí Supermana s plány Lexe Luthora. (Caszidy)

(více)

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

´ Co díl, to hrozné zjednodušení, nenabízející žádnou přidanou hodnotu, které si neužije ani dospělý, ani dítě, obzvlášť když je svišťímu potěru možno nabídnout kousky kvalitnější. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený animovaný Superman. Ač je již lehce staršího data, přesto se mi zdá animace možná až moc jednoduchá. První část s Jor-Elem a událostmi na Kryptonu se velmi podařila. Děj a příběh zbylých dvou částí je uzpůsoben stopáži. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

První tři díly animovaného seriálu. Je to prostě opět ten klasický známý příběh o tom, jak se Superman dostal na Zemi a začal "supermanovat". Užijeme si dramatický zánik Kryptonu, Clarkovo dospívání a objevování superschopností ve Smallville a pak se přeneseme do Metropolis, kde se v redakci Daily Planet objeví nový reportér Clark Kent. No a zrovna toho samého dne poprvé přiletí modrý mužíček s červenou pláštěnkou, aby všechny zachránil. Že by náhoda? Setkáme se zde se všemi důležitými postavami Supermanova světa - Lois, Perrym, Jimmym, Kentovými, Luthorem, Brainiacem, Lanou atd. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené, někde přesně na půl cesty mezi třemi a čtyřmi hvězdami....První část z planety Krypton byla až překvapivě záživná.-Druhá-o sebeoběvování mladého Kenta byla poněkud zkratkovitá a neosobní...A třetí díl se už nese čistě v akčním supermanovském tempu... Tenhle Superman nenudil a neurazil..... Ale já osobně bych tento úvod do supermanovské mythologie -pro jednou- rád viděl odvyprávěný s jakýmsi hlubším přesahem(alá All Stars Superman)-tak jak si to Superman zaslouží. ()

Reklama

Reklama