Reklama

Reklama

Moře klidu


Příčina úmrtí (E03)

(epizoda)
  • Jižní Korea 죽음의 이유 (více)

Obsahy(1)

Čianina kamera zachytí překvapivé známky života i smrt kolegy. Kong Sučchan je celý zpocený a vykazuje znepokojivé známky nezvyklé infekce. (Netflix)

Recenze (7)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme stále hodně dobře! Nejenom že odpadnul další člen posadky na utopení, odpadnul i další na zabití něčím, co běhá po stanici šachtou. Jo, přesně takhle si tuhle snadnou misi všichni představovali ;) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím. Ten vývoj začíná malinko “debilnět”. Chvilkama mi to přišlo jako parodie. Navíc chování postav nemá logiku (jako to si nemohla posvítit ať vidíme co to je?). Také mě celkem štvou ty dlouhé pohledy nikam a o ničem bez vysvětlení. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korejci sa inspirovali, co sa tyka hudobnej vlozky v zavere, vybornym Interstellar. Velmi podobne a slusne umocnujuce naladu. Wtf-moment vzhladom na objem tekutin v ludskom tele, ale tak je to sci-fi. Stale celkom obstojna atmosfera a prijatelny stav napatia. Mnou spominany Alien: Isolation v predoslom dieli je snad opat inspiracia? Som zvedavy, ci nam odhalenim cloveka/zvieratka, ci priserky utrhnu dekel. :) Priemer. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani třetí díl nezahálí a stále v dějovém vývoji přináší nová překvapení. Zajímavý nápad s virem, který je plně v paradoxním kontrastu se situaci na Zemi, a k tomu nápad s mimozemským organismem, kdy v některých scénách poznáme motivy ze snímku 'Vetřelec' (1979), tak i ze snímku 'Vetřelci' (1986) a snad i nějaké detaily ze snímku 'Prapast' (1989). Zapadá do sebe dobře. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiná kultura ovládla čističku vzduchu, nebo je to červí díra ze vzdaleného vodního rezervoáru do plic člověka. A kapitán je modrý mozek. ((Analogicky k Vetřelci chce pozemská korporace timto způsobem získat zdroj vody?;-)) ()

Reklama

Reklama