Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klaun, ktorý nie je smiešny. Tehotná speváčka, ktorá dieťa nečaká a spievať nevie. Kňaz, ktorý sa pobije v striptízovom klube. Vzorka zo skupiny podivínov, ktorí sa jednej noci stretnú na policajnej stanici, aby problémy každého z nich aspoň na pár hodín zatienil strach o život malého Tommyho. (*hviezda*)

Recenze (2)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nesourodá skupinka lidí (kněz, dva klauni, striptýzová tanečnice, rapper) se setká na policejní stanici, a společně se rozhodnou pomoci malému Timmymu, který trpí nevyléčitelným onemocněním ledvin. Jedinou záchranou pro něj je transplantace, leč (nedobrovolný) dárce (Peter Stormare) uprchne. Skupina se vydává po jeho stopách, aby malému Timmymu zachránili život ... Tento film se mi dostal do rukou úplnou náhodou, a docela mile mne překvapil (asi hlavně proto, že jsem od něj nic nečekal). Sice netuším, proč je zde v kolonce komedie, protože ve filmu toho moc k zasmání není (možná někomu přijde vtipné koukat na desítku zkrachovalých existencí, jak se honí za uprchlým alkoholikem a přitom řeší smysl svých životů). Překvapilo mne i herecké obsazení, a hlavně Steve Buscemi jako klaun, který vůbec není vtipný. Jsem docela rád, že točí i takovéto filmy, které diváka nutí na chvilku se zastavit a zamyslet se ... ()

sutech666 

všechny recenze uživatele

Hned na začiatku by som upozornil, že nejde vobec o komédiu, ale o pochmúrny depresívny tragický film. V jednu noc sa zhodou okolnosti stretnú: klaun, ktorý nepočuje funny myšlienky vo svojej hlave a považuje humor za zbytočný+náhodou sa stretnú jeho manželka a "milenka", ktorá s klaunom nechce spávať ; megaegoistický černoch-rapper, ktorý sa stara iba o seba a prachy ; vyšinutý nadrogovaný santa klaus bez zmyslu života ; 3 kňazi z ktorých 1 už nepočuje volanie boha a druhy sa dostane do vazenia ; otec-alkoholik, ktorý sa nestaral o vlastného syna,len platil alimenty a ešte par podivných ľudí. Títo všetci sa počas filmu snažia riešit svoje problémy, ale problémy sa neriešia akurát pribudajú ďalšie. K tomu pochmúrne temné zábery a množstvo nadaviek. Čo sa týka technickej stránky - film je točeny "amatérskou" kamerou. Kdo má rád hodně depresívne filmy, odporúčam, ale ináč.... ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama