Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říkají si Osamělí jezdci, jsou tři a hrají řízný heavy metal. Zpěvák a šéf skupiny Chazz, bubeník Pip a basista Rex. Hrají vytrvale a podle svého mínění i dobře, prorazit se jim však stále nedaří. V rádiu je nehrají, protože nejsou slavní a slavní nebudou, dokud je nebudou hrát v rádiu. Klasický začarovaný kruh, z něhož na první pohled není cesty ven. Osamělí jezdci se nehodlají vzdát a když to nejde po dobrém, rozhodnou se, že to zkusí po zlém, tedy skoro po zlém. V hračkářství si opatří několik umělohmotných napodobenin zbraní, které sice místo smrtích kulek chrlí vodu, ale vypadají dostatečně věrohodně, aby nebyly od pravých k rozeznání. Takto vyzbrojeni přepadnou malou rozhlasovou stanici, zajmou její osazenstvo jako rukojmí a vyhlásí svůj jediný požadavek. Chtějí, aby personál pustil demokazetu s jejich písničkami do éteru, tak, aby ji konečně slyšely miliony posluchačů a oni se mohli stát slavnými. Původní plán, který počítal s rychlým obsazením, okamžitým přehráním a rychlým zmizením se však poněkud zkomplikuje, když páska nešťastnou náhodou shoří. Jediná šance je pokračovat v přepadení a získat druhou pásku. Jenže tu má Chazzova dívka Kayla, se kterou se muzikant právě rozešel. A to zdaleka není všechno. Metalisti jsou z celé situace značně rozrušení, mnohem víc než jejich zajatci a navíc se venku rojí policie, která stanici obklíčila. Naštěstí se zdá, že až na výjimky mají zajatí rozhlasáci pro metalisty pochopení a dokonce se jim snaží pomoci hlídající policii přelstít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vím, že je to zvěrstvo, vim. A vim, že tomu děsně nadržuju, jenže tenhle film mě potěšil víc, než spousta pětihvězdičkových a moc jsem se u něj pobavila a nejen proto, že pro rockery v "reálném světě" mám slabost. Reálný svět a pravověrný rocker, to jsou dva termíny, které moc nejdou dohromady, proto ty uvozovky. Jsou to citlivé ulítlé bytosti příliš neoplývající praktickým myšlením (Airheads) - a to je přesně vidět v tomto filmu. Proč se zatěžovat úvahami, jestli porušuji zákon, já prostě chci, aby teď a hned pustili v rádiu mou písničku, protože já jsem geniální rocker a ta písnička je přesně tak geniální (a citlivá) jako jsem já.......a taky chci jogurt do helmy!!! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější mi na Rockerech přišlo, že zde byl jistý náznak parodie Smrtonosné pasti. Přes slušné obsazení a pár zajímavých nápadů je to však stále pouze lehce nadprůměrná komedie, jejíž největší slabina tkví v ubohém scénáři... ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Co lze cekat od hudebni komedie ve ktere hraje Adam Sandler. Snad jen jako vzdy vyborny Buscemi cini z tohoto propadaku alespon trochu koukatelnou zalezitost ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příjemná rocková komedie s hodně bláznivym obsazením. Nejlepší je ten Sandlerův blb. Na rockové ujetosti Jacka Blacka to sice nemá, ale ztráta času to rozhodně není. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsme typickou komedii o parte rockeru, ktery nemuzou prorazit. Jenze to by nesmela bejt hlavni trojka ve slozeni neskutecne vlasatej Fraser, neskutecne dutej Sandler a Steve Buscemi, u kteryho me zrovna zadnej vystiznej popis nenapada. Takze po vlaznejsim rozjezdu se dej presune do radia a zacne komedialni super rezba. Pribeh je samozrejme neskutecne kokotskej, parta rockeru obsadi radio s pistolema naplnenejma tabascem, chtej pustit svuj song, ziskavaj priznivce a po policajtech chtej furt nejaky kokotiny. Jenze to je proste silena rezba, jedna hlaska za druhou, vetsina postav jsou fakt hovada, do toho jeste vtipnej Arquette a i ostatni postavy jsou fajn, paradni rockovy pisnicky a obcas sem se fakt malem posral smichy. Lepsi 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chtělo to víc řízné hudby, chtělo to o třídu lepší humor, chtělo to mnohem víc, než jeden originální scénáristický nápad a mohla to být pecka, při které by vzduchem vlálo moje dlouhé háro, kdybych tedy nějaké vlastnil. Takhle to byla jenom fajn jednohubka, které čtyři hvězdy dodala pouze má vrozená slabost pro rockovou muziku. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi rytmická komédia, ktorá udáva tempo nielen svojim výberom hudby, ale najmä sviežim a bláznivým príbehom. Ten síce balansuje na hranici znesiteľnosti klišé a nelogických scén, ale stále je dostatočne zábavný (a miestami neskutočne originálne vynaliezavý) nato, aby ma dokázal udržať vo vare. Navyše vyniesol Sandlera a Frasera k vyšším métam, za čo mu je určite nejeden ich fanúšik povďačný. 70%. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

haha:))) tak Fraser a Buscemi s vlasama, roztomilej Sandler bez vlasů.. a ta jeho neuvěřitelná kroková variace tváří tvář ruce zákona:)) osamělí jezdci:)) moment?? jak mužou bejt osamělí, když jsou tři?? ale neřešme to a nechme se unášet touhle bezstarostnou jízdou..:)) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pobláznené, ale bavilo ma to. Mám rád rockovú i metalovú muziku, preto mám k takýmto komédiám automaticky bližšie. Film je zaujímavý skôr z pohľadu, že nevieme, kam to bude smerovať a čoho sú naši pošahaní hrdinovia schopní. Samozrejme humoru mohlo byť viac, to vždy môže, ale privítal by som o niečo nadupanejší hudobný doprovod, už keď sme pri rockeroch...Tak berme plastové zbrane a ideme na to. Davy budú šalieť. "Kurva, tak zahraješ tú našu skladbu alebo nie?" Raperi, funkisti, soulisti, popisti, džezisti, či techno háveď nech si odráta ľubovoľný počet hviezd...80%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem takovou slabotu, téměř by se dalo napsat zoufale nudné. Za celou komedii se ani jednou neusmát je umění. Celá ta akce se stříkacíma pistolkama byla děsně nepřesvědčivá. Ačkoliv jsem rocker, vždy dám přednost Škole Ro(c)ku. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Crazy rock movie s výborným hudobným podmazom, kde rockerské postavičky (Fraser, Buscemi a Sandler) síce nechrlia žiadne perly, ale na jogurte v helme a podobne ladených vtípkoch sa nedá nesmiať. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Fajnová komedie, která nabízí tři skvělé komediální herce v hlavních rolích. Příběh je přiměřeně bláznivý a ze začátku baví, jenomže postupem času zábava trochu upadá a zábavnost přechází až do méně příjemné absurdity. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ja som tiež rocker, ale toto išlo úplne okolo mňa. Známe xsichty mi prekvapivo nič nepovedali a vôbec ma nebavili, ani príbeh ani nič. Cele to išlo tak na pol plynu a navyše sa to odohráva skoro cele v jednej nezaujímavej miestnosti. Tuším som sa ani nezasmial, fakt bieda. 50% - 2* ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh odohrávajúci sa v podstate celý čas len v jednej miestnosti? Na plnohodnotný zážitok by to chcelo Tarantina a nielen hlavnú trojku hercov, ktorí vždy pobavia. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepřesvědčivý a v podstatě nepravděpodobný film o partě neúspěšných rockerů, kteří udělají vše proto, aby prorazili i v hudební branži, i třeba za cenu přepadení komerčního rádia a domáhání se puštění svého songu v éteru. Brendanu Fraserovi a Adamu Sandlerovi jsem jejich zapálené rockery moc nevěřil, ale Steve Buscemi do své role vklouzl zcela hladce. Místy je to zábavné, ale zcela chybí pokus o nějakou kontroverzi, která ve filmu měla být, ale nějak se pod tím nánosem nudy a trapnosti vytratila. ()

Reklama

Reklama